Thema-avond "stress" georganiseerd door ouderraad
Woensdag 13 maart jl. vond de jaarlijkse door de ouderraad georganiseerde ouderavond plaats. Het thema dit jaar was ‘Jongeren in de stress”.
Scholierenverkiezingen Provinciale Staten 2019
De bovenbouw-leerlingen konden dinsdag 19 maart meedoen aan de scholierenverkiezingen, georganiseerd door Prodemos naar aanleiding de Provinciale Verkiezingen. Uitslag: D66 is als winnaar uit de bus gekomen met 26,22 procent van de stemmen (43).
19 maart: scholierenverkiezingen
Het Novum doet mee aan de scholierenverkiezingen. Op dinsdag 19 maart kan je stemmen in het stembureau op het Agora tussen 10.15 en 12.00 en tussen 13.00 en 15.30.
Wiskunde olympiade een groot succes!
In januari vond de eerste ronde van de wiskunde olympiade plaats. Maar liefst 11 leerlingen hebben zich geplaatst voor de tweede ronde! Op vrijdag 15 maart zullen deze leerlingen zich op de TU Delft buigen over nog meer ingewikkelde wiskunde opgaven. De wiskundesectie wenst allen veel succes!
Novum toneel speelt IPHIGENEIA
De optredens van de toneelgroep zijn deze week. Iphigenea: Koningskind. Het is een Griekse mythologie die zich vlak voor de Trojaanse Oorlog afspeelt. Het gaat over een meisje, Iphigenea, die de dochter van de koning van Mycene is. Kom en zie het drama.
Prijsuitreiking 'Heel Novum bakt'
De jury had de lastige taak om tientallen taarten te bewonderen en te proeven. De allermooiste en allerlekkerste taart is gemaakt door Sieger uit 2E. Hij wint de 'Gouden garde' wisseltrofee en een gigantische taart, beschikbaar gesteld door meesterbakker Roodenrijs uit Rijswijk.
Valentijnsdag op het Novum
De feestcommissie heeft vandaag honderden lollies en rozen bezorgd.
Leerlingen konden elkaar verrassen met presentjes en lieve berichtjes, al dan niet anoniem. Toppunt van romantiek was om als stelletje in een roze koets naar de les te worden gereden.
Aanmelden nieuwe leerlingen gestart
Van 9 februari tot en met 22 februari 2019 kunt u uw kind bij onze school aanmelden door het aanmeldformulier met de voorkeurslijst (dat u van de basisschool heeft ontvangen) in te leveren. De administratie is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 16.00 uur.
Novumleerlingen staken voor het klimaat
Na het derde lesuur op donderdag 7 februari is een groep leerlingen van het Novum naar het Malieveld in Den Haag vertrokken om deel te nemen aan de scholierenstaking voor een beter klimaatbeleid.
Heel Novum bakt!
De GSA organiseert op valentijnsdag 'Heel Novum bakt'. Op 15 februari zijn alle leerlingen en personeelsleden uitgenodigd om hun bakcreaties te laten keuren door een deskundige jury. Er zijn geweldige prijzen te winnen in diverse categorieën.
Pagina 9 van 15Eerste   Vorige   4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  Volgende   Laatste