Toneelgroep Novum speelt IVAN 12, 13, 14 maart

Volgende week is het zover. Langzaam maar zeker zal de school worden omgebouwd tot podium.
Dit jaar spelen we niet alleen op het podium, maar ook op verschillende locaties op school. Een heus spektakel. Zelf geschreven voor de leerlingen, kostuums gemaakt door de leerlingen en decors gemaakt door leerlingen! Komt dat zien, komt dat zien!

De voorstelling is gebaseerd op een reeks van Russische sprookjes waarin Ivan de hoofdrol speelt. Het publiek zal worden meegenomen in de verhalen van verschillende helden die samen met Ivan opzoek zijn naar één en dezelfde man.
Zullen ze hem vinden? Wie zal het lukken hem te verslaan? En door wie worden de helden geholpen onderweg?
Een verhaal over verlies, familie, liefde en de strijd die daarmee onlosmakelijk verbonden is.

Kaartjes reserveren kan nu al via toneel@gymnasiumnovum.nl
  • Poster met tekst