Tips en telefonisch spreekuur schoolmaatschappelijk werk

Opeens een aantal weken "afstandsonderwijs" volgen. Elke dag thuis moeten zijn met elkaar, niet weg kunnen, geen sport buiten de deur. Makkelijk is anders! Op de website van het Nederlands Jeugdinstituut staan allerlei tips voor jongeren en voor ouders. Deze worden regelmatig geüpdate. Ook op de website van Schoolformaat zijn tips te vinden.

Daarnaast is er besloten om het telefoonnummer van onze schoolmaatschappelijk werker vrij te geven voor ouders en leerlingen. Tips om de dag door te komen, opvoedondersteuning of gewoon een aanspreekpunt buiten het gezin om biedt voor veel mensen even adempauze.

Judith van Marrewijk, schoolmaatschappelijk werker van Schoolformaat, biedt een telefonisch spreekuur op de volgende momenten:

Maandag    9 – 12 uur
Vrijdag 9 – 14 uur

j.vanmarrewijk@schoolformaat.nl

06 461 026 48

Buiten deze tijden is de bureaudienst van Schoolformaat bereikbaar: 06 257 515 81

• huis-met-gezin