Nieuws
TalentiKa 2020: "The Battle"
Dit jaar even wat anders. Doordat een avondvoorstelling deze november niet kan plaatsvinden, wijken we éénmalig uit naar een alternatief, namelijk "TalentiKa: the Battle"
Meer info, en een link naar het inschrijfformulier zijn hier te vinden >>>
Dag van de leraar
Vandaag kwam wethouder Juliette Bouw op bezoek. Ze bracht een blijk van waardering over aan alle leraren. Onze docent Karin de Heer mocht namens alle docenten de bloemen in ontvangst nemen.
Mach-mit-Mobil op Novum
Op donderdag 1 oktober was Julia van het Goethe-Instituut met het Mach-mit-Mobil bij ons op bezoek. Zij deed met de vierde klassen een ‘Stationenspiel’ over Berlijn. >> lees verder >>
Dag tegen het Pesten in klas 1 en 2
Dinsdag staat de Novumdag in het teken van pesten. Het belang hiervan werd nog eens onderstreept door het onderzoek van de NOS onder 1000 scholieren: meer dan de helft van de kinderen tussen 9-13 jaar wordt wel eens gepest, vaak buiten het zicht van de docent.
Nieuw bestuur van Madurodam
Khushi Koeldiep (4V) jongste wethouder Madurodam
lees verder>>
Eerste nieuwe Novumdag
De allereerste Novumdag was een succes! Geweldig om na twee jaar denken, praten en voorbereiden de leerlingen in flow te zien werken.
lees verder>>
Goethe certificaten - Examens Duits ERK B2
Vandaag hebben deze 4 leerlingen uit 5V hun Goethe (deel-)certificaten B2 in ontvangst mogen nemen. De examens zijn eind juni bij het Goethe Institut afgenomen. We zijn uiteraard zeer trots op hun prestaties. Dank aan hun docent mevrouw Berger die de lessen tijdens de Novumband heeft gegeven.
Beach-sportdag leerjaar 4
'S ochtends een trui, later de regenjas, 's middags het zonnetje en metershoge golven. De Gymnasium Novum 'beach-tigers' hebben alles meegemaakt vandaag. (op de foto met een klein beetje hulp van een gasttouwtrekkertje)

Het was een fijne dag mensen!
Klimsportdag leerjaar 3
De klimsportdag van de derde klassen op het klimeiland in de Vlietlanden was een groot succes. Ondanks het grauwe, grijze, vochtige weer. Maar ja, dat kan ook bijna niet anders met zulke super gezellige leerlingen!

Alle derdeklassers bedankt, het was een superdag!
Mark en Annelotte werken op TU-Delft aan epidemie model.
‘We konden voor ons eindproject uit een grote hoeveelheid onderzoeksopdrachten kiezen. Daarbij wilden we iets met wiskunde doen en ook dat het onderzoek maatschappelijk relevant was,’ zegt Annelotte. ‘Het modelleren van het verloop van een ziekte leek ons heel interessant.’
Pagina 1 van 18Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste