1E vol vuur en enthousiasme op de sportdag!
Mijn nieuwe 1E'ers hebben zich flink vermaakt op de sportdag. Ze waren fanatiek, maar hielden het gelukkig gezellig! De levensgrote plastic ballen waarin je elkaar omver kon beuken waren toch echt wel de grote favoriet!
4e klas in Aquapark Vlietland
Sportieve bikkels zijn het, de leerlingen uit de vierde klas! Het water in het meer was op woensdag 1 september met 22 graden een heel stuk warmer dan de buitenlucht die dag en op de kant werd je praktisch net zo nat van de regen als ín het water. Lees verder >>
2e klas in Vlietland
De leerlingen van leerjaar 2 hadden een gezellige en sportieve dag bij Vlietland. Vlotten bouwen, varen op de drakenboot, waterfietsen en nog meer leuke activiteiten.
Beachdag 4e klas
Op donderdag 8 juli hebben de leerlingen van klas 4 een beachdag gehad. Veel stonden voor het eerst op een surfboard en dat was toch lastiger dan van te voren gedacht. Ze hebben expeditie spellen gedaan van vuurtje maken, katapult schieten tot met z'n alle tegelijk touwtrekken.
Filmleraar van het jaar?
Docent Gymnasium Novum in Voorburg kandidaat voor filmleraar van het jaar.
Caroline de Nerée, docent Beeldende Vorming op het Gymnasium Novum in Voorburg, maakt kans om Filmleraar van het Jaar 2021 te worden. zie:
Geslaagden gefeliciteerd!
Wij feliciteren alle geslaagde examenkandidaten met het behalen van hun diploma. Tevens wensen allen die in tijdvak 2 en 3 nog examens maken veel succes!
10 mei: Zonsverduistering te zien op het schoolplein
Gezellige drukte op het schoolplein. De zonsverduistering is door iedereen goed te volgen. Dat maak je minder dan eens in de 5 jaar mee! Bekijk de foto's >>
Nieuwe Novumspeeltuin
Deze week is de nieuwe speeltuin aan de voorzijde van de school geopend. Op het grasveld langs het water van de Aart van der leeuwkade zijn schommels, een slackline, klimtouw en picknicktafels. Volgende week begint de aanleg van het groene schoolplein bij de fietsenstalling.
Novumdag Meijendel
De Novumdag Meijendel met klas 4 was fantastisch. Heerlijk weer, een leuke groep leerlingen, de vliegers van Nop en een prachtige omgeving. We komen zeker terug.
Hounours leerlingen op avontuur
Vrijdag 4 juni hebben honours leerlingen een actieve dag gehad. Ze naar de Boombaard gegaan. Hier hebben ze geklommen in bomen tot wel 20 meter hoogte en geleerd wat een boomverzorger doet. Het heerlijke weer maakte het helemaal compleet!
Pagina 1 van 22Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste