Nieuws
Beeldende vorming in leerjaar 4
Wat gebeuren er mooie dingen in de school! Toevallig liep ik gisteren met een camera door de school en zag ik dat de les beeldende vorming van leerjaar 4 zich had verplaatst naar ons Atrium. Vandaag een heel interessante opdracht. De beelden vertellen genoeg!
Aardrijkskundeleerlingen 5V spelen escape spel
De aardrijkskundeleerlingen uit 5V hebben het Escape spel Bloedmobieltjes gespeeld. De leerlingen kregen 45 minuten om "hun opgesloten mobieltjes te bevrijden". Dit konden ze alleen doen door puzzels en vraagstukken op te lossen. Na een kort filmpje..... lees verder >>>
Leerlingen 6V biologie bekijken kieuwen
De leerlingen uit 6VWO met biologie in hun pakket kijken jaarlijks uit naar een vissenkoppracticum, waar zij voornamelijk kijken naar de bouw en werking van de kieuwen en de onderdelen daarvan. De leerlingen zijn enthousiast bezig geweest met dit practicum!
Jongensteam Novum pakt goud
Op het jaarlijkse interscolair basketbaltoernooi, vrijdag 10 januari jl. heeft het team jongens klas 3 en 4 van het Gymnasium Novum de gouden medaille veroverd. lees verder >>>
Verkeerde datum Open School in VOgids
Helaas is in de de VOgids een verkeerde datum voor de Open School opgenomen. De juiste datum is zaterdag 18 januari. Graag tot dan!
Proeflessen voor leerlingen groep 7/8
Op woensdag 15 en 22 januari en op woensdag 5 februari zijn er proeflessen voor de leerlingen uit groep 7 en 8. De inschrijvingen zijn al midden december gestart en er is al veel animo. Elders op de website staat meer informatie over het inschrijven voor deze proeflessen.
DELF B1 diploma's uitgereikt
Op donderdag 19 december hebben leerlingen uit leerjaar 5 hun welverdiende diploma DELF B1 in ontvangst genomen. Alle leerlingen zijn geslaagd. Wij zijn erg trots op hen. Hartelijk dank aan mw. Lemmel, die de leerlingen in dit traject begeleid heeft. >> lees verder.
Sugarskulls in 5 gym
De leerlingen uit leerjaar 5 met kubv in het pakket zijn bezig geweest met sugarskulls. In Mexico, maar ook in de rest van Latijns-Amerika, schmincken mensen zich op 1 en 2 november. Lees verder >>
Gregor Hofstede - 1 van de 7 nieuwe Jonge Denkers
Op dinsdag 3 december presenteerden zeven nieuwe Jonge Denkers des Vaderlands zich in de Rode Hoed in Amsterdam. Gregor Hofstede uit 6V was een van hen. Wij feliciteren hem van harte met deze prestatie! Lees verder>>>
Met klas 3 naar de TU Delft
Onze derde klassers zijn op dit moment druk bezig met het kiezen van profielen en vakken. Alle derde klassers hebben gisteren op de TU Delft bruggen en vliegtuigen gebouwd, gebouwen aardbeving bestendig gemaakt en websites gemaakt. Het was een prachtige eerste kennismaking met een universiteit.
Pagina 10 van 22Eerste   Vorige   5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  Volgende   Laatste