Nieuws
Zelfportret Madelief Terwindt wellicht in Rijksmuseum
Madelief Terwindt is met haar ingezonden zelfportret, dat zij tijdens de lessen kunst/beeldende vormgeving (en vele uren daarbuiten) heeft gemaakt voor haar eindexamen, finalist van de 'Lang Leve Rembrandt' wedstrijd die is uitgeschreven door het Rijksmuseum te Amsterdam!
KNAW onderwijsprijs 2019
De jury was diep onder de indruk van Marilou Schaafsma en Famke van der Meer. Men meende te maken te hebben met een Bachelor-scriptie op de universiteit in plaats van met een profielwerkstuk op school...
93% geslaagd en 10% cum laude in eerste tijdvak!
Wij feliciteren de geslaagde leerlingen met het behalen van hun diploma! 93% slaagde in het eerste tijdvak en een aantal maakt een goede kans om in het tweede tijdvak te slagen. Dank aan alle docenten en andere collega's die hieraan hebben bijgedragen.
Nieuwe eerstejaars maken kennis
Vandaag hebben de 121 nieuwe leerlingen kennis kunnen maken met hun klasgenoten, hun (leerling-)mentoren en de school. Hierbij de foto's van de 5 nieuwe klassen.
Nominatie KNAW onderwijsprijs 2019
En ja hoor, NU mag het: de bekendmaking van de nominatie voor één van de drie beste Profielwerkstukken in profiel C&M in het kader van de landelijke en meest prestigieuze wedstrijd op PWS-gebied. De Onderwijsprijs van de Koninklijke Academie voor Wetenschappen in Amsterdam.
Innovation award heeft jouw stem nodig
Trots! Dát zijn we. Want Madurodam is genomineerd voor de Innovatie Award van de Missing Chapter Foundation. Een award speciaal voor vernieuwende projecten waarbij volwassenen en kinderen samenwerkten aan een maatschappelijk probleem. Stem jij op ons?
D66 grootste partij op het Novum
Bij de scholierenverkiezingen op het Novum, gehouden naar aanleiding van de verkiezingen voor het Europees Parlement, is D66 de grote winnaar geworden. De partij behaalde 28,7 procent van de stemmen.
Romereis 2019 geslaagd!
Afgelopen dinsdag kwamen in de loop van de avond onze 108 leerlingen en 12 docenten terug uit Rome. De vermoeide maar gelukkige gezichten spraken boekdelen: er is met volle teugen genoten van de eeuwige stad en de onderlinge gezelligheid. Lees verder >>
22 mei scholierenverkiezingen
Volgende week vinden de Europese parlementsverkiezingen plaats.Eens in de vijf jaar worden de leden van het Europees Parlement gekozen door de inwoners van achttien jaar en ouder van alle landen die lid zijn van de Europese Unie.Ter gelegenheid van deze verkiezingen worden op middelbare scholen
Zand- en ijssculpturen.
Op 8 mei hebben de 2e klas leerlingen fantasievolle 3D creaties gemaakt van zand en ijs.
Pagina 10 van 18Eerste   Vorige   5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  Volgende   Laatste