Nieuws
Mooie uitslag examens tijdvak 2
95% van de leerlingen is geslaagd voor het eindexamen! Eén leerling mag haar herkansing in tijdvak 3 maken en hoopt zo alsnog te slagen. We zijn zeer tevreden met het resultaat! Op 10 juli is de feestelijke diploma-uitreiking in het Atrium van onze school.
Zelfportret Madelief twee maanden in Rijksmuseum!
Deze week hoorden we dat de jury van "Lang leve Rembrandt" het zelfportret van Madelief gekozen heeft voor de expositie in het Rijksmuseum. Van harte gefeliciteerd, Madelief! Ook onze felicitaties voor kunstdocent Rogier Janssen!
Het regent prijzen!
Donderdag 21 maart deden meer dan 100 van onze leerlingen mee aan de jaarlijkse Wereldwijde Wiskundewedstrijd W4Kangoeroe.
Een groot succes. Onze school heeft buitengewoon goed gepresteerd. We zijn de tweede van Nederland geworden en bekroond met een mooie beker.
Europees honkbal kampioenschap
Kilian Ridder uit klas 3A is met de regioselectie van Den Haag Nederlands Kampioen geworden. Door deze geweldige prestatie mag Kilian nu met zijn team van 27 juni t/m 6 juli Nederland vertegenwoordigen op het EK honkbal in Polen. lees verder....
Tropenrooster op di 25 juni
Dinsdag 25 juni werken we met een verkort rooster in verband met de warmte. Vanaf woensdag werken we weer met normale lestijden. Zie hiernaast voor de lestijden. Veel sterkte met de warmte!
Cambridge B2 First examen
Wij feliciteren de 39 deelnemers aan het Cambridge First examen. 42% slaagde voor het B2 niveau, maar 58% heeft zelfs het C1 niveau bereikt, wat een niveau hoger is dan van hen wordt verwacht. Dat is een enorm goede prestatie! Dank aan hun docenten! >>> lees verder >>>
Zelfportret Madelief Terwindt wellicht in Rijksmuseum
Madelief Terwindt is met haar ingezonden zelfportret, dat zij tijdens de lessen kunst/beeldende vormgeving (en vele uren daarbuiten) heeft gemaakt voor haar eindexamen, finalist van de 'Lang Leve Rembrandt' wedstrijd die is uitgeschreven door het Rijksmuseum te Amsterdam!
KNAW onderwijsprijs 2019
De jury was diep onder de indruk van Marilou Schaafsma en Famke van der Meer. Men meende te maken te hebben met een Bachelor-scriptie op de universiteit in plaats van met een profielwerkstuk op school...
93% geslaagd en 10% cum laude in eerste tijdvak!
Wij feliciteren de geslaagde leerlingen met het behalen van hun diploma! 93% slaagde in het eerste tijdvak en een aantal maakt een goede kans om in het tweede tijdvak te slagen. Dank aan alle docenten en andere collega's die hieraan hebben bijgedragen.
Nieuwe eerstejaars maken kennis
Vandaag hebben de 121 nieuwe leerlingen kennis kunnen maken met hun klasgenoten, hun (leerling-)mentoren en de school. Hierbij de foto's van de 5 nieuwe klassen.
Pagina 12 van 20Eerste   Vorige   7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  Volgende   Laatste