Nieuws
Nominatie KNAW onderwijsprijs 2019
En ja hoor, NU mag het: de bekendmaking van de nominatie voor één van de drie beste Profielwerkstukken in profiel C&M in het kader van de landelijke en meest prestigieuze wedstrijd op PWS-gebied. De Onderwijsprijs van de Koninklijke Academie voor Wetenschappen in Amsterdam.
Innovation award heeft jouw stem nodig
Trots! Dát zijn we. Want Madurodam is genomineerd voor de Innovatie Award van de Missing Chapter Foundation. Een award speciaal voor vernieuwende projecten waarbij volwassenen en kinderen samenwerkten aan een maatschappelijk probleem. Stem jij op ons?
D66 grootste partij op het Novum
Bij de scholierenverkiezingen op het Novum, gehouden naar aanleiding van de verkiezingen voor het Europees Parlement, is D66 de grote winnaar geworden. De partij behaalde 28,7 procent van de stemmen.
Romereis 2019 geslaagd!
Afgelopen dinsdag kwamen in de loop van de avond onze 108 leerlingen en 12 docenten terug uit Rome. De vermoeide maar gelukkige gezichten spraken boekdelen: er is met volle teugen genoten van de eeuwige stad en de onderlinge gezelligheid. Lees verder >>
22 mei scholierenverkiezingen
Volgende week vinden de Europese parlementsverkiezingen plaats.Eens in de vijf jaar worden de leden van het Europees Parlement gekozen door de inwoners van achttien jaar en ouder van alle landen die lid zijn van de Europese Unie.Ter gelegenheid van deze verkiezingen worden op middelbare scholen
Zand- en ijssculpturen.
Op 8 mei hebben de 2e klas leerlingen fantasievolle 3D creaties gemaakt van zand en ijs.
Opnieuw een gouden schaal voor de gezonde kantine!
Rector Thijs Veraart en Patricia van Catermaat ontvangen de Gouden Schoolkantineschaal 2019. Ook dit jaar voldeed de kantine aan de hoge eisen die het 'Voedingscentrum' stelt. Van harte gefeliciteerd aan de medewerkers van Catermaat!
Pre-university diploma
Op donderdag 11 april kregen Elina Begemann, Meike Kroezen en Matthijs van Lent hun diploma van Pre-university college, het Honoursprogramma voor middelbare scholieren van de universiteit Leiden.
Zonne-energie
Novum beschikt over een nieuwe set zonnepanelen. Klas 3A heeft vrijdag 5 april de primeur gehad. De zon schijnt met een intensiteit van ongeveer 600 watt per vierkante meter in het voorjaar. De leerlingen zetten een deel van de energie om in elektriciteit en warm water.
Groot dictee in leerjaar twee
Afgelopen woensdag vond het groot dictee voor leerjaar twee plaats. Er zijn weer mooie prestaties geleverd.
Pagina 13 van 20Eerste   Vorige   8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  Volgende   Laatste