Nieuws
Chromebooks ophalen - tweede moment
Met een aantal leerlingen is afgesproken dat zij hun Chromebook op maandag moeten ophalen. Zij worden om 08.30 uur verwacht bij de heer Delgado, tegenover de administratie.
Leerling in 3e tijdvak geslaagd!
Vanmorgen ontvingen wij de examenuitslag van een van onze examenkandidaten die in het derde tijdvak nog een examen moest afleggen. Zij is alsnog geslaagd. Gefeliciteerd, Charlotte!
Het slagingspercentage komt hiermee op 96%. Wij zijn hier erg tevreden mee.
Informatie over startdagen
Hiernaast komt de informatie over startdagen voor leerjaar 1 t/m 6 beschikbaar.
Wij wensen alle leerlingen een goede start van het schooljaar toe!
Ophalen Chromebooks op vrijdag 30 augustus
De leerlingen van leerjaar 3 en 4 halen vrijdag 30 augustus hun bij de Rentcompany bestelde chromebooks op. 12.00 uur: 3A, 12.20 uur: 3B, 12.40 uur: 3C, 13.00 uur: 3D, 13.20 uur: 3E, 13.40 t/m 15.00 uur: 4A t/m 4D.
Geslaagden DELF B1 examen.
Dit schooljaar konden leerlingen uit de 4e klas voor het eerst deelnemen aan het examen DELF B1 (Diplôme d’Études en Langue Française”) op Gymnasium Novum.
Tien leerlingen deden op 5 en 8 juni examen en iedereen is geslaagd. Félicitations’ voor deze geweldige prestatie!
Mooie uitslag examens tijdvak 2
95% van de leerlingen is geslaagd voor het eindexamen! Eén leerling mag haar herkansing in tijdvak 3 maken en hoopt zo alsnog te slagen. We zijn zeer tevreden met het resultaat! Op 10 juli is de feestelijke diploma-uitreiking in het Atrium van onze school.
Zelfportret Madelief twee maanden in Rijksmuseum!
Deze week hoorden we dat de jury van "Lang leve Rembrandt" het zelfportret van Madelief gekozen heeft voor de expositie in het Rijksmuseum. Van harte gefeliciteerd, Madelief! Ook onze felicitaties voor kunstdocent Rogier Janssen!
Het regent prijzen!
Donderdag 21 maart deden meer dan 100 van onze leerlingen mee aan de jaarlijkse Wereldwijde Wiskundewedstrijd W4Kangoeroe.
Een groot succes. Onze school heeft buitengewoon goed gepresteerd. We zijn de tweede van Nederland geworden en bekroond met een mooie beker.
Europees honkbal kampioenschap
Kilian Ridder uit klas 3A is met de regioselectie van Den Haag Nederlands Kampioen geworden. Door deze geweldige prestatie mag Kilian nu met zijn team van 27 juni t/m 6 juli Nederland vertegenwoordigen op het EK honkbal in Polen. lees verder....
Tropenrooster op di 25 juni
Dinsdag 25 juni werken we met een verkort rooster in verband met de warmte. Vanaf woensdag werken we weer met normale lestijden. Zie hiernaast voor de lestijden. Veel sterkte met de warmte!
Pagina 13 van 22Eerste   Vorige   8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  Volgende   Laatste