TalentiKa al in november
Doe jij mee met TalentiKa? De voorstellingen zijn op 29 en 30 november. Schrijf je in voor de audities!
Goethe B2 Zertificat behaald!
Aan het begin van het schooljaar ontvingen we de uitslagen van het examen dat 13 leerlingen hebben afgelegd. 11 leerlingen zijn geslaagd voor het Goethe B2-niveau. Een prachtige prestatie!
Nieuwe burgemeester Madurodam: Ties!
Ties Brink (16) uit 5V heeft komend jaar misschien wel de mooiste baan van Nederland. Ties mag als nieuwe burgemeester van Madurodam namelijk een jaar lang het bekende Haagse themapark besturen. Wij feliciteren Ties van harte met zijn benoeming!
5V naar museum Voorlinden en Filmhuis
5V ging woensdag 11 juli naar museum Voorlinden. In dit prachtige museum kregen de leerlingen een rondleiding langs de stukken uit de tijdelijke en vast collectie van dit jonge museum.
Sportieve Novumdagen voor klas 3 en 4
Klas 3 en 4 hebben na de laatste toetsweek goed van het mooie weer kunnen genieten. Klas 3 kon zich uitleven in een outdoor klimparcours en klas 4 heeft zich van hun sportiefste kant laten zien tijdens de beachdag!
Feestelijke diploma-uitreiking
De diploma-uitreiking was weer een feestelijke gebeurtenis. 121 leerlingen ontvingen hun diploma. Het Atrium was zowel in de middag- als de avondzitting goed gevuld met familieleden en vrienden.
Think Award op Dutch Open FTC
Ons Novum robot team "Crypto" heeft op de Nederlandse kampioenschappen in Delft de "Think-Award" gewonnen. De prijs voor de slimste robot ontwikkeling.
Uitslag tweede tijdvak bekend!
We zijn blij te kunnen melden dat 95% van onze leerlingen geslaagd is. Er zijn maar liefst 4 leerlingen summa cum laude geslaagd en 11 leerlingen cum laude. Een enorme prestatie!
Op 4 juli is de feestelijke diploma-uitreiking.
Midzomertriathlon 2018
Zondag 24 juni werd toch nog een mooie dag, met kampioen Sjoerd te Nijenhuis en een prachtige derde plaats voor Wouter Wissema.
Eindexamenexpositie tijdens diploma-uitreiking
Tijdens de diploma-uitreiking worden de kunstwerken van de examenleerlingen met kunst in het vakkenpakket tentoongesteld. Indrukwekkende werken die alle de moeite waard zijn te bekijken!
Pagina 13 van 15Eerste   Vorige   6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  Volgende   Laatste