Nieuws
Profielwerkstuk presentatieavond een groot succes!
Wat een geweldige PWS-presentaties hebben we gisteren, 4 oktober, gezien! We zijn trots op de prestaties van onze leerlingen.
Max Havelaar toesprakentoernooi - Universiteit Leiden
Schooltijden moeten beter aansluiten bij het puberbrein. Van die boodschap hebben Tiago en Hildegard uit 5V afgelopen zaterdag hun publiek proberen te overtuigen. Zij deden namens het Novum mee aan het Max Havelaar toesprakentoernooi van de Universiteit Leiden.
De Week Tegen Pesten
De Week Tegen Pesten is van 17 t/m 21 september. Ook op het Novum wordt hier aandacht aan besteed. In mentorlessen wordt bijvoorbeeld het piramidespel gespeeld. Leerlingen denken spelenderwijs na over de verschillende vormen van pesten en gaan hierover met elkaar in gesprek.
TalentiKa al in november
Doe jij mee met TalentiKa? De voorstellingen zijn op 29 en 30 november. Schrijf je in voor de audities!
Goethe B2 Zertificat behaald!
Aan het begin van het schooljaar ontvingen we de uitslagen van het examen dat 13 leerlingen hebben afgelegd. 11 leerlingen zijn geslaagd voor het Goethe B2-niveau. Een prachtige prestatie!
Nieuwe burgemeester Madurodam: Ties!
Ties Brink (16) uit 5V heeft komend jaar misschien wel de mooiste baan van Nederland. Ties mag als nieuwe burgemeester van Madurodam namelijk een jaar lang het bekende Haagse themapark besturen. Wij feliciteren Ties van harte met zijn benoeming!
5V naar museum Voorlinden en Filmhuis
5V ging woensdag 11 juli naar museum Voorlinden. In dit prachtige museum kregen de leerlingen een rondleiding langs de stukken uit de tijdelijke en vast collectie van dit jonge museum.
Sportieve Novumdagen voor klas 3 en 4
Klas 3 en 4 hebben na de laatste toetsweek goed van het mooie weer kunnen genieten. Klas 3 kon zich uitleven in een outdoor klimparcours en klas 4 heeft zich van hun sportiefste kant laten zien tijdens de beachdag!
Feestelijke diploma-uitreiking
De diploma-uitreiking was weer een feestelijke gebeurtenis. 121 leerlingen ontvingen hun diploma. Het Atrium was zowel in de middag- als de avondzitting goed gevuld met familieleden en vrienden.
Think Award op Dutch Open FTC
Ons Novum robot team "Crypto" heeft op de Nederlandse kampioenschappen in Delft de "Think-Award" gewonnen. De prijs voor de slimste robot ontwikkeling.
Pagina 18 van 20Eerste   Vorige   11  12  13  14  15  16  17  [18]  19  20  Volgende   Laatste