Nieuws
Paarse vrijdag op het Novum
Vrijdag 14 december is Paarse vrijdag gevierd op het Novum. Op Paarse Vrijdag laten we zien dat we op het Novum niet doen aan hokjesdenken en dat iedereen zichzelf mag zijn.
Voorronde Ken-Je-Klassiekenquiz op school
Vandaag streden 13 teams om zich te kunnen plaatsen voor de regionale voorronde van de Ken-Je-Klassiekenquiz.
Lees verder >>>
Cambridge First Graduation Ceremony
Gisteravond heeft de eerste feestelijke uitreiking van de Cambridge certificaten in ons Atrium plaatsgevonden. Mevrouw Veenhuis (docente Engels en coördinator Cambridge) heeft de ouders en leerlingen toegesproken en Gijs Bijlard sprak een dankwoord namens de leerlingen.
Mein Herz brennt - Duitstalig nummer op TalentiKa
Sil bracht tijdens TalentiKa het lied "Mein Herz brennt" van de Duitse metalband Rammstein ten gehore. De premiere voor een Duitstalig nummer op TalentiKa.
Lees verder >>>
TalentiKa een groot succes!
Afgelopen donderdag en vrijdag schitterden vele leerlingen op het podium tijdens TalentiKa. Maar liefst 25 verschillende muzikale acts en een dansact, alle van hoge kwaliteit, werden smaakvol uitgevoerd. Na afloop op vrijdag ontstond er nog een jamsessie. We kijken terug op twee geweldige avonden!
Kerstgala
Op 14 december gaat tijdens het kerstgala het dak van het Novum. Zoals jullie van ons gewend zijn hebben we weer een absolute topartiest weten te strikken: Jack Shirak, dé Nederlandse hitproducer. De kaartverkoop is gestart.
Novum naar de IDFA
Leerlingen uit 4 en 5V zijn vandaag de hele dag naar de IDFA geweest. We hebben kritisch gekeken naar een brede selectie documentaires en geleerd dat bij iets, dat objectief lijkt, toch kanttekeningen geplaatst kunnen worden. Uiteraard hebben we ook gewoon genoten van prachtige documentaires.
Nationaal GSA congres op het Novum
Leerlingen en docenten uit het hele land kwamen naar Voorburg voor het nationale GSA congres. De dag werd geopend door de wethouder Nadine Stemerdink en onze GSA waarna de workshops van start gingen. De dag werd besloten met een gezellige non-alcoholische borrel en live muziek.
Filmnacht op het Novum
Wat is er fijner dan met je knuffel, je pantoffels en een dekentje lekker de hele nacht films kijken en tussendoor genieten van al het lekkers van Snackbar Bob? Dit kon allemaal op de legendarische Novumfilmnacht op zaterdag 10 november. Feestcommissie the Point bedankt!
Fototentoonstelling in het Atrium
De komende weken staat er een fototentoonstelling in het Atrium. De tentoonstelling is gemaakt in het kader van de Coming Out dag en bedoeld als bijdrage aan een verdraagzame maatschappij waarin alle mensen in al hun diversiteit gewoon mogen zijn zoals ze zijn.
Pagina 18 van 22Eerste   Vorige   13  14  15  16  17  [18]  19  20  21  22  Volgende   Laatste