Filmleraar van het jaar?
Docent Gymnasium Novum in Voorburg kandidaat voor filmleraar van het jaar.
Caroline de Nerée, docent Beeldende Vorming op het Gymnasium Novum in Voorburg, maakt kans om Filmleraar van het Jaar 2021 te worden. zie:
Geslaagden gefeliciteerd!
Wij feliciteren alle geslaagde examenkandidaten met het behalen van hun diploma. Tevens wensen allen die in tijdvak 2 en 3 nog examens maken veel succes!
10 mei: Zonsverduistering te zien op het schoolplein
Gezellige drukte op het schoolplein. De zonsverduistering is door iedereen goed te volgen. Dat maak je minder dan eens in de 5 jaar mee! Bekijk de foto's >>
Nieuwe Novumspeeltuin
Deze week is de nieuwe speeltuin aan de voorzijde van de school geopend. Op het grasveld langs het water van de Aart van der leeuwkade zijn schommels, een slackline, klimtouw en picknicktafels. Volgende week begint de aanleg van het groene schoolplein bij de fietsenstalling.
Novumdag Meijendel
De Novumdag Meijendel met klas 4 was fantastisch. Heerlijk weer, een leuke groep leerlingen, de vliegers van Nop en een prachtige omgeving. We komen zeker terug.
Hounours leerlingen op avontuur
Vrijdag 4 juni hebben honours leerlingen een actieve dag gehad. Ze naar de Boombaard gegaan. Hier hebben ze geklommen in bomen tot wel 20 meter hoogte en geleerd wat een boomverzorger doet. Het heerlijke weer maakte het helemaal compleet!
Ga je mee op reis?
Zelfgebakken Apfelstrudel, Almdudler, Mozartkugeln en een heuse Walz op het schoolplein, en natuurlijk de sectie Duits die een waar feestje maakte van de eerste dag dat de 2e klassers weer compleet op school waren, waanden de tweede klas zich afgelopen Novumdag toch even in de DACH-landen
Het laatste examen van tijdvak I
In dagblad Trouw komen mw. Matser en leerlinge Isaura aan het woord over het examen kunst.
Lees het hele artikel>>
De eindexamens zijn in volle gang
In dagblad Trouw komen mw. Winkenius en leerlinge Alycia aan het woord over het examen latijn
Lees het hele artikel>>
Brugklas sportdag
18 mei hebben de leerlingen van de brugklas een sportdag gehad. Ze hebben fantastisch gevoetbald, gehockeyd en een gave kleine spellen tegen elkaar gedaan. Wat hebben het waanzinnig getroffen met het weer en een hele geslaagde, gezellige, vermoeiende en een beetje verbrande kinderen dag gehad.
Pagina 2 van 22Eerste   Vorige   1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste