Nieuws
Interscolair voetbaltoernooi
Op donderdag 28 oktober jl. hebben 5 teams van het Gymnasium Novum op het voetbalveld gestreden om de prijzen tijdens het interscolair voetbaltoernooi.

Lees verder >>>>>>>>
Opening van groen schoolplein
Op donderdag 14 oktober was de feestelijke opening van het nieuwe groene schoolplein van Gymnasium Novum. Met behulp van een ontwerper is het schoolplein groen geworden met een moestuin en nieuwe planten.
Minister Engelshoven hijst de Novum regenboogvlag
Op maandag 11 oktober, coming out dag, was minister Engelshoven te gast bij onze Gender&Sexuality Alliance (GSA). De minister ging met leerlingen in gesprek, heeft de regenboogvlag gehesen en heeft een les gevolgd over het belang van een GSA op scholen.
Uitreiking Cambridge Certificates
Deze week zijn bij ons op school de Cambridge certificaten uitgereikt. Wij feliciteren alle leerlingen die het certificaat in ontvangst hebben mogen nemen.
Trojan Wars
Na anderhalf jaar zonder culturele avonturen thuis te hebben gezeten, was het voor onze leerlingen van klas 5 en 6 een bijzondere ervaring om weer eens een avond in het theater te mogen doorbrengen, de leerlingen waren in hun mooiste outfits naar de Koninklijke Schouwburg... lees verder
Docentenvolleybaltoernooi
Vrijdag 8 oktober heeft de volleybalselectie van ons docententeam een toernooi gespeeld tegen alle ander scholen van de Spinoza scholengroep.
Escherdag voor leerjaar 1
Met 1F naar het Eschermuseum tijdens de Escherdag. Erg leuk een leerzaam. Wat hebben ze serieus gewerkt. Leuk dit te zien.
Novum Solar Team is actief
Ondanks kou en regen op vrijdag 1 oktober zijn deze 5V leerlingen begonnen met installeren van de eerste 8 van wat komende jaren heel veel meer zonnepanelen moet gaan worden.
Het ultieme doel: Novum Energie Neutraal!
1E vol vuur en enthousiasme op de sportdag!
Mijn nieuwe 1E'ers hebben zich flink vermaakt op de sportdag. Ze waren fanatiek, maar hielden het gelukkig gezellig! De levensgrote plastic ballen waarin je elkaar omver kon beuken waren toch echt wel de grote favoriet!
4e klas in Aquapark Vlietland
Sportieve bikkels zijn het, de leerlingen uit de vierde klas! Het water in het meer was op woensdag 1 september met 22 graden een heel stuk warmer dan de buitenlucht die dag en op de kant werd je praktisch net zo nat van de regen als ín het water. Lees verder >>
Pagina 2 van 24Eerste   Vorige   1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste