Nieuws
Coronamuseum in een doos
Maak een museum met daarin de spullen die voor jou echt bij deze coronatijd horen. De leerlingen gingen enthousiast aan de slag. Stan maakte deze ‘doos van teleurstellingen en troost’. >>
Online Open School op 30 januari!
Op zaterdag 30 januari houden wij van 10.00 tot 13.00 uur online Open School. Het programma staat op naarhetnovum.nl. Graag tot zaterdag!
Nieuwe site voor het decanaat
Vandaag is op feestelijke wijze de nieuwe website van het Novumdecanaat gelanceerd. We nodigen jullie van harte uit om hier een kijkje te nemen.
Kerstfilm
Geen kerstgala, maar een..
Kerstgaladag!
Op maandag, vlak voor de schoolsluiting, werd er toch een beetje kerst gevierd op het Novum. De hele dag was er was muziek, een bar, versiering en een fotohoek. Een groot deel van de leerlingen kwam in galakleding naar school. Feestcommissie bedankt, dit was weer top!
Tweede klassers ontwerpen slavernijmonument
De gemeenteraad van Den Haag wil een slavernijmonument in het centrum. Tijdens de Novumdag Keti Koti kozen de leerlingen een passende locatie hiervoor uit. Vervolgens ontwierpen ze een monument. >>lees verder>>
Kerstgala dag 14 december
Dit jaar is er geen kerstgala 's avonds op het Novum. De feestcommissie organiseert een kerstgala dat de hele dag duurt. In het atrium staat de bar met xmass cocktails, de dj booth, vuurwerk en lichtshow. Kom op maandag 14 december allemaal in gala kleding naar school!
Nieuwe lichting bhv helden
Novum is weer een stukje veiliger geworden. Een nieuwe lichting dapperen is bereid gevonden om ook letterlijk voor de leerlingen door het vuur te gaan. Gefeliciteerd met jullie BHV beëdiging. Onze dank is groot!
Vrijdag 11 december - Paarse vrijdag
Paarse Vrijdag is een dag waarop mensen door het dragen van de kleur paars hun solidariteit kunnen tonen met homo- en biseksuele, lesbische en transgender jongeren. Op paarse vrijdag laten we zien dat we op het Novum niet doen aan hokjesdenken en dat iedereen zichzelf mag zijn.
Fake news in klas 3
Op maandag 7 en dinsdag 8 januari gaan de derde klassen naar het museum voor beeld en geluid in Den Haag. De leerlingen maken kennis met de technieken en mechanismen die schuilgaan achter desinformatie. Dit bezoek bereidt kinderen voor op hun keuze voor de vakken en profielen in de bovenbouw.
Pagina 2 van 20Eerste   Vorige   1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste