Nieuws
Feestelijke diploma-uitreiking
De diploma-uitreiking was weer een feestelijke gebeurtenis. 121 leerlingen ontvingen hun diploma. Het Atrium was zowel in de middag- als de avondzitting goed gevuld met familieleden en vrienden.
Think Award op Dutch Open FTC
Ons Novum robot team "Crypto" heeft op de Nederlandse kampioenschappen in Delft de "Think-Award" gewonnen. De prijs voor de slimste robot ontwikkeling.
Uitslag tweede tijdvak bekend!
We zijn blij te kunnen melden dat 95% van onze leerlingen geslaagd is. Er zijn maar liefst 4 leerlingen summa cum laude geslaagd en 11 leerlingen cum laude. Een enorme prestatie!
Op 4 juli is de feestelijke diploma-uitreiking.
Midzomertriathlon 2018
Zondag 24 juni werd toch nog een mooie dag, met kampioen Sjoerd te Nijenhuis en een prachtige derde plaats voor Wouter Wissema.
Eindexamenexpositie tijdens diploma-uitreiking
Tijdens de diploma-uitreiking worden de kunstwerken van de examenleerlingen met kunst in het vakkenpakket tentoongesteld. Indrukwekkende werken die alle de moeite waard zijn te bekijken!
3C geslaagd voor Cambridge-examen!
De leerlingen van 3C zijn allemaal geslaagd voor hun FCE (First Certificate) examen! Klas 3C is onze eerste lichting Cambridge-leerlingen. Om het FCE te halen moesten de leerlingen op B2 niveau van het ERK presteren.
Mooi examenresultaat!
Wij feliciteren alle 116 geslaagde leerlingen met het behalen van hun diploma. 91% is nu al geslaagd, dat kan na de herkansing tot 95% oplopen. Van hen zijn er 15 (summa) cum laude geslaagd!
Gouden Schoolkantine Schaal 2018
Rector Thijs Veraart overhandigt de Gouden Schoolkantineschaal aan Patricia van onze kantine.
Het 'Voedingscentrum' heeft onze kantine deze schaal toegekend vanwege het gezonde en aantrekkelijke aanbod.
Honours uitje
Op 31 mei waren de Honours leerlingen van het Novum te gast bij Flood Proof Holland van de TU Delft. Die dag werden er door de TU Delft, de Waterschappen en het ministerie van Defensie innovatieve technieken uitgetest om hoogwater tegen te gaan.
Ken-je-klassiekenquiz - in de finale
Op 20 april deed het team Brownie Maffia mee aan de finale van de Ken-je-klassiekenquiz. 26 teams uit Nederland en Vlaanderen streden in het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden voor de winst.
Pagina 20 van 21Eerste   Vorige   12  13  14  15  16  17  18  19  [20]  21  Volgende   Laatste