Nationaal GSA congres op het Novum
Leerlingen en docenten uit het hele land kwamen naar Voorburg voor het nationale GSA congres. De dag werd geopend door de wethouder Nadine Stemerdink en onze GSA waarna de workshops van start gingen. De dag werd besloten met een gezellige non-alcoholische borrel en live muziek.
Filmnacht op het Novum
Wat is er fijner dan met je knuffel, je pantoffels en een dekentje lekker de hele nacht films kijken en tussendoor genieten van al het lekkers van Snackbar Bob? Dit kon allemaal op de legendarische Novumfilmnacht op zaterdag 10 november. Feestcommissie the Point bedankt!
Fototentoonstelling in het Atrium
De komende weken staat er een fototentoonstelling in het Atrium. De tentoonstelling is gemaakt in het kader van de Coming Out dag en bedoeld als bijdrage aan een verdraagzame maatschappij waarin alle mensen in al hun diversiteit gewoon mogen zijn zoals ze zijn.
Wat een geweldig spiekbriefje!!!
De brugklasleerlingen mochten voor het eerste proefwerk geschiedenis een spiekbriefje van 5 bij 5 cm maken en bij de toets houden. Hierdoor leren ze hoofd- en bijzaken onderscheiden. De opdracht is ......
BHV-groep op training
Gisteren hebben de medewerkers die bedrijfshulpverleners zijn een herhalingstraining gehad op onze school. Hopelijk blijft het bij trainingen!
Pre-university College
Op maandag 8 oktober was de opening van het Honours-programma bij de Universiteit Leiden. Dit schooljaar doen er 7 leerlingen uit 5V van Gymnasium Novum mee met het Pre-university College. Leoniek Rolvink heeft namens de schoolleiding het convenant opnieuw ondertekend,
Novum viert Coming Out Dag
“Op wie je ook valt en hoe je je ook voelt, iedereen moet zich veilig en geaccepteerd voelen. Op school, bij je sportclub, bij je familie of waar dan ook”. Dat vinden we op onze school heel belangrijk. Op het Novum besteden we aandacht aan Coming Out Dag door de regenboogvlag te hijsen.
MiniMUN op Novum
Afgelopen zaterdag is MiniMUN op Novum georganiseerd. Binnenkort vindt u hier een uitgebreidere terugblik op deze simulatie van de United Nations. Op de foto alle Novum "admins".
Profielwerkstuk presentatieavond een groot succes!
Wat een geweldige PWS-presentaties hebben we gisteren, 4 oktober, gezien! We zijn trots op de prestaties van onze leerlingen.
Max Havelaar toesprakentoernooi - Universiteit Leiden
Schooltijden moeten beter aansluiten bij het puberbrein. Van die boodschap hebben Tiago en Hildegard uit 5V afgelopen zaterdag hun publiek proberen te overtuigen. Zij deden namens het Novum mee aan het Max Havelaar toesprakentoernooi van de Universiteit Leiden.
Pagina 20 van 23Eerste   Vorige   14  15  16  17  18  19  [20]  21  22  23  Volgende   Laatste