Pre-University diploma
Pre-university College

Op donderdag 12 april hebben onze Pre-studenten uit klas 6 hun diploma in ontvangst mogen nemen van het Pre-University College.
Bezoek Mauritshuis leerjaar 1
Op donderdag 29 maart maakten onze eersteklassers in het Mauritshuis kennis met de kunst uit de Gouden Eeuw. Zij bezochten de prachtige collectie uit dit museum aan de hand van een app op hun telefoon waarmee ze de Gouden tour door het museum liepen.
Go for it! Ouderpresentatie over motivatie
Woensdag 11 april 2018 organiseert de Ouderraad van het Gymnasium Novum een ouderavond over motivatie met als thema “Go for it!”.
Reanimatielessen
Bezoek inspectie
Op donderdag 21 september 2017 bezocht de inspectie onze school. De inspecteurs waren tevreden en enthousiast. Zij zagen een fijne school waar iedereen respectvol met elkaar omgaat, met leuke leerlingen en goede lessen. Kortom: een positief oordeel! Meer hierover in de volgende Nieuwsbrief.
Kunstdag 2V
Op donderdag 2 november was het dan zover......de Novum kunstdag voor klas 2! Een wandeling langs vele beelden in Voorburg en een bezoek aan het atelier van Frans Kokshoorn...
Reanimatieles voor leerlingen uit leerjaar 5
De leerlingen in 5V met het vak nlt krijgen les over de module "hart en vaten". Tijdens de novumband konden zij zich inschrijven voor reanimatielessen. Tijdens de eerste oefening wisten zij al prima hoe ze te werk moesten gaan.
Gymnasium Novum prolongeert debattitel
Net als vorig jaar heeft het debatteam van het Gymnasium Novum de Haagse Debatdag gewonnen. Na twee debatronden wees de jury het Novum aan als beste deelnemer. Een uitstekende prestatie!
Arduino Challenge 2018
Gymnasium Novum nam deel aan de allereerste Arduino Challenge die door het Beta steunpunt Zuid Holland werd georganiseerd. Vooraf was onduidelijk wat de moeilijkheidsgraad zou worden (dit was de eerste keer).
Pagina 22 van 22Eerste   Vorige   13  14  15  16  17  18  19  20  21  [22]  Volgende   Laatste