Nieuws
Goethe certificaten - Examens Duits ERK B2
Vandaag hebben deze 4 leerlingen uit 5V hun Goethe (deel-)certificaten B2 in ontvangst mogen nemen. De examens zijn eind juni bij het Goethe Institut afgenomen. We zijn uiteraard zeer trots op hun prestaties. Dank aan hun docent mevrouw Berger die de lessen tijdens de Novumband heeft gegeven.
Beach-sportdag leerjaar 4
'S ochtends een trui, later de regenjas, 's middags het zonnetje en metershoge golven. De Gymnasium Novum 'beach-tigers' hebben alles meegemaakt vandaag. (op de foto met een klein beetje hulp van een gasttouwtrekkertje)

Het was een fijne dag mensen!
Klimsportdag leerjaar 3
De klimsportdag van de derde klassen op het klimeiland in de Vlietlanden was een groot succes. Ondanks het grauwe, grijze, vochtige weer. Maar ja, dat kan ook bijna niet anders met zulke super gezellige leerlingen!

Alle derdeklassers bedankt, het was een superdag!
Mark en Annelotte werken op TU-Delft aan epidemie model.
‘We konden voor ons eindproject uit een grote hoeveelheid onderzoeksopdrachten kiezen. Daarbij wilden we iets met wiskunde doen en ook dat het onderzoek maatschappelijk relevant was,’ zegt Annelotte. ‘Het modelleren van het verloop van een ziekte leek ons heel interessant.’
Herman met pensioen
Begin februari had Herman Gazendam al de pensioengerechtigde leeftijd bereikt. Vrijdag 3 juli heeft hij na 42 dienstjaren zijn laatste les LO gegeven. Bedankt Herman en geniet van de welverdiende rust!
Zaal vernoemd naar Thijs Veraart
Afgelopen dinsdag werd Thijs Veraart verrast met de vernoeming van een zaal in de Novum-Maartenshal. Conclave Veraartum. Thijs rondt zijn onderwijscarrière deze zomer af, nadat hij o.a. van 2005 tot 2016 rector van het Sint-Maartenscollege en vanaf 2016 rector van Gymnasium Novum was.
Allerlaatste les van docent Frans mw. Vroomans
Mevrouw Vroomans is bijna met pensioen. Op vrijdag 26 juni was haar laatste les AIM met de eigen mentorklas 1A. Een feestelijke les met "adieu madame le professeur", taart en ijsjes.
De nieuwe lichting bruggers is gesignaleerd op Novum
Op de afgelopen woensdagen zijn de bruggers voor schooljaar 2020-2021 op school gekomen voor de eerste kennismaking met de mentoren. In verband met Corona helaas nog in halve klasgroepen.
100% geslaagd!
Na de resultaatverbeteringstoetsen kunnen wij alle examenkandidaten feliciteren met het behalen van hun diploma! 100% is geslaagd. We zijn uiteraard zeer trots op dit mooie resultaat.
Examenuitslag: 99% geslaagd en 22% (summa) cum laude!
Wij feliciteren 104 kandidaten (99%) met het behalen van hun diploma. Een leerling kan met RV-toetsen alsnog slagen. Wij wensen haar veel succes! Er zijn 2 leerlingen summa cum laude en 21 cum laude geslaagd. Vanmiddag vieren we dit in kleine groepjes in ons schoolgebouw!
Pagina 4 van 20Eerste   Vorige   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste