Novummers protesteren voor het klimaat.
Vanmiddag zijn Novum leerlingen naar het Malieveld in Den Haag gegaan om mee te doen met een klimaat actie georganiseerd door Youth for Climate. Youth for Climate bestaat uit een groep jongeren die opkomt voor het klimaat onder #youthforclimatenl.
GSA taart
De Novum Gender Sexuality Allience geniet van de taart die ze van het COC hebben gekregen. De taart was de beloning voor het organiseren van een geweldige Paarse Vrijdag.
Feestelijke opening nieuwe sporthal
Knopceremonie door wethouder Bouw
Met een druk op de knop opende wethouder Juliette Bouw de nieuwe sporthal Novum-Maartenshal. Leerlingen van beide scholen deden fanatiek mee, om samen een indrukwekkende show neer te zetten.
Verkort rooster op do 6-2, vr 7-2 en ma 10-2
Aanstaande donderdag, vrijdag en maandag werken wij met een verkort rooster in verband met te houden vergaderingen.
Officiële opening Novum-Maartenshal op woensdag 5 februari
Morgen wordt de nieuwe Novum-Maartenshal geopend door wethouder Bouw. We kijken vol spanning uit naar het officiële moment.
Warme truiendag
Op 7 februari doet het Novum mee met warme truiendag.
We zetten dan de verwarming een standje lager. Waarom? Omdat de groenste energie de energie is die je niet gebruikt. Per graad besparen we daarmee 6% energie én 6% CO2.
Met 6V in het Rijksmuseum
Deze week zijn we met alle 6VWO'ers in Amsterdam geweest. Tijdens onze rondleiding kregen we uitleg over de restauratie van de Nachtwacht.
Leerlingen leerjaar 2 bereiden nieuw thema sterrenkunde voor
Woensdag zijn de leerlingen van leerjaar 2 bezig geweest met het construeren van platonische lichamen van Kepler. Dit als voorbereiding op de lessenreeks "dancing with the stars".
Novumdag Snowworld leerjaar 6
Afgelopen woensdag zijn de leerlingen van leerjaar 6 in Snowworld geweest. De ervaren snowboarders en skiërs konden zelf aan de slag, de minder ervaren sporters kregen de nodige begeleiding. Dank aan de docenten LO voor het organiseren van deze sportieve dag.
1B gevloerd door het museum
Leerlingen hebben hun eigen ideale tentoonstelling samengesteld en zijn op pad geweest door het centrum van Leiden, om te speuren naar Griekse/Romeinse dingen in de stad van nu. Het was een leuk en intensief dagje! Lees verder >>>
Pagina 4 van 17Eerste   Vorige   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste