Nieuws
Herman met pensioen
Begin februari had Herman Gazendam al de pensioengerechtigde leeftijd bereikt. Vrijdag 3 juli heeft hij na 42 dienstjaren zijn laatste les LO gegeven. Bedankt Herman en geniet van de welverdiende rust!
Zaal vernoemd naar Thijs Veraart
Afgelopen dinsdag werd Thijs Veraart verrast met de vernoeming van een zaal in de Novum-Maartenshal. Conclave Veraartum. Thijs rondt zijn onderwijscarrière deze zomer af, nadat hij o.a. van 2005 tot 2016 rector van het Sint-Maartenscollege en vanaf 2016 rector van Gymnasium Novum was.
Allerlaatste les van docent Frans mw. Vroomans
Mevrouw Vroomans is bijna met pensioen. Op vrijdag 26 juni was haar laatste les AIM met de eigen mentorklas 1A. Een feestelijke les met "adieu madame le professeur", taart en ijsjes.
De nieuwe lichting bruggers is gesignaleerd op Novum
Op de afgelopen woensdagen zijn de bruggers voor schooljaar 2020-2021 op school gekomen voor de eerste kennismaking met de mentoren. In verband met Corona helaas nog in halve klasgroepen.
100% geslaagd!
Na de resultaatverbeteringstoetsen kunnen wij alle examenkandidaten feliciteren met het behalen van hun diploma! 100% is geslaagd. We zijn uiteraard zeer trots op dit mooie resultaat.
Examenuitslag: 99% geslaagd en 22% (summa) cum laude!
Wij feliciteren 104 kandidaten (99%) met het behalen van hun diploma. Een leerling kan met RV-toetsen alsnog slagen. Wij wensen haar veel succes! Er zijn 2 leerlingen summa cum laude en 21 cum laude geslaagd. Vanmiddag vieren we dit in kleine groepjes in ons schoolgebouw!
Vanaf 2 juni weer open!
Wij zijn blij onze leerlingen vanaf 2 juni weer in kleine groepen op school te mogen ontvangen! Elders op de site is er een video geplaatst aan welke regels wij ons houden. Ouders en leerlingen ontvangen vrijdag de informatie welke activiteiten er op welk moment plaatsvinden. Tot snel!
Jorrit Koster benoemd tot penningmeester LAKS
Gisteren vernamen wij dat Jorrit Koster (5V) gekozen is tot penningmeester in het bestuur van het Landelijk Aktie Komitee Scholieren (LAKS). Het wordt een spannend jaar voor hem, een examen en een bestuursjaar. Wij feliciteren hem met zijn benoeming en zijn uiteraard erg trots op hem!
Symbolisch zelfportret beeldende vorming leerjaar 1
Tijdens de lessen beeldende vorming in de eerste weken van de "intelligente lockdown" hebben de leerlingen uit de eerste klassen een "symbolisch zelfportret" gemaakt met de voor hun voorhanden zijnde beeldende middelen. Hierbij een selectie uit het resultaat.
Corona stillevens tweede klassen
Tijdens de lessen beeldende vormgeving van voor de 'intelligente lockdown' hebben de leerlingen van klas 2A en 2C geleerd hoe je de ruimtelijke geometrische vormen kunt tekenen. Lees verder >>>
Pagina 6 van 22Eerste   Vorige   1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  Volgende   Laatste