Met klas 3 naar de TU Delft
Onze derde klassers zijn op dit moment druk bezig met het kiezen van profielen en vakken. Alle derde klassers hebben gisteren op de TU Delft bruggen en vliegtuigen gebouwd, gebouwen aardbeving bestendig gemaakt en websites gemaakt. Het was een prachtige eerste kennismaking met een universiteit.
Kerstgala 2019
Vrijdagavond heeft feestcommissie the Point het Novum kerstgala georganiseerd. Alle leerlingen dansend in galakleding, fantastische dj's, de verkiezing van King en Queen van het bal en met name de muziek werd goed gemixt. Met 400 leerlingen was het een fijn, sfeervol en gezellig feestje.
Paarse vrijdag 2019
Op Paarse Vrijdag laten we zien dat we op het Novum niet doen aan hokjesdenken en dat iedereen zichzelf mag zijn. Het was een feestje met paarse rook, suikerspinnen, de gangen verlicht met paarse en regenboog ledlampen. Met de groepsfoto van het Novum hebben we de COC taartenwedstrijd gewonnen.
LegoLeague op Haags technologie festival
Emma, Erik, Guus, Ivo, Jesse, Jonathan, Joost, Max & Victor vertegenwoordigden Novum op het Techniekfestival op de Haagse Hoge School op 30 november. Op de foto: de start van de 3e wedstrijdronde. Hier wordt een fraaie 170 punten gescoord. Helaas net niet genoeg om de finale te bereiken.
TalentiKa drukbezocht!
De bezoekers van TalentiKa kunnen het bevestigen: wat een enorm gevarieerd programma met fantastische acts, van klassiek tot populair, met muziek en dans! De avonden zijn druk bezocht. We vonden het ook erg leuk weer een grote groep oud-leerlingen te mogen begroeten.
TALENTIKA 2019
Kom naar Talentika!
Aankomende donderdag 28 november en vrijdag 29 november.
De zaal opent om 19.45 en de voorstelling zal starten om 20.00. Een kaartje kost €5,- dit is inclusief een pauzedrankje en een drankje achteraf in het TalentiKafé. Tot snel!
Novum naar de IDFA
We zijn vandaag naar het documentairefestival in Amsterdam geweest. We Hebben genoten van documentaires over veerkracht en hoop over mijnwerkers in Burkina Faso en Syrische kinderen. Ook is in een absurde documentaire duidelijk geworden dat de maffia in Palermo nog steeds een grote rol speelt.
Cambridge First Diploma
Op vrijdag 8 november hebben wij op school de Cambridge First Diploma ceremonie gehad. Wij zijn ontzettend trots op onze leerlingen en hun prestaties! Ze zijn allemaal geslaagd!
Leerjaar 6 in Paleis op de Dam
Vrijdag ging leerjaar 6 naar het Paleis op de Dam en deden zij een van de stadswandelingen begeleid door het Gilde. Hierbij een paar beelden.
Gijs en Jorrit (5V) behaalden finale Max Havelaar toesprakentoernooi
‘Ik ben een vijfdeklasser op het Novum en woon op de Mauritslaan, nummer 6. Het is mijn gewoonte niet, te speechen, of zulke dingen, en het heeft ook anderhalf uur geduurd, voor ik ertoe overging pen en papier te pakken.’ Met deze woorden begonnen Gijs en Jorrit afgelopen zaterdag hun speech.
Pagina 6 van 17Eerste   Vorige   1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  Volgende   Laatste