Nieuws
Europees honkbal kampioenschap
Kilian Ridder uit klas 3A is met de regioselectie van Den Haag Nederlands Kampioen geworden. Door deze geweldige prestatie mag Kilian nu met zijn team van 27 juni t/m 6 juli Nederland vertegenwoordigen op het EK honkbal in Polen. lees verder....
Tropenrooster op di 25 juni
Dinsdag 25 juni werken we met een verkort rooster in verband met de warmte. Vanaf woensdag werken we weer met normale lestijden. Zie hiernaast voor de lestijden. Veel sterkte met de warmte!
Cambridge B2 First examen
Wij feliciteren de 39 deelnemers aan het Cambridge First examen. 42% slaagde voor het B2 niveau, maar 58% heeft zelfs het C1 niveau bereikt, wat een niveau hoger is dan van hen wordt verwacht. Dat is een enorm goede prestatie! Dank aan hun docenten! >>> lees verder >>>
Zelfportret Madelief Terwindt wellicht in Rijksmuseum
Madelief Terwindt is met haar ingezonden zelfportret, dat zij tijdens de lessen kunst/beeldende vormgeving (en vele uren daarbuiten) heeft gemaakt voor haar eindexamen, finalist van de 'Lang Leve Rembrandt' wedstrijd die is uitgeschreven door het Rijksmuseum te Amsterdam!
KNAW onderwijsprijs 2019
De jury was diep onder de indruk van Marilou Schaafsma en Famke van der Meer. Men meende te maken te hebben met een Bachelor-scriptie op de universiteit in plaats van met een profielwerkstuk op school...
93% geslaagd en 10% cum laude in eerste tijdvak!
Wij feliciteren de geslaagde leerlingen met het behalen van hun diploma! 93% slaagde in het eerste tijdvak en een aantal maakt een goede kans om in het tweede tijdvak te slagen. Dank aan alle docenten en andere collega's die hieraan hebben bijgedragen.
Nieuwe eerstejaars maken kennis
Vandaag hebben de 121 nieuwe leerlingen kennis kunnen maken met hun klasgenoten, hun (leerling-)mentoren en de school. Hierbij de foto's van de 5 nieuwe klassen.
Nominatie KNAW onderwijsprijs 2019
En ja hoor, NU mag het: de bekendmaking van de nominatie voor één van de drie beste Profielwerkstukken in profiel C&M in het kader van de landelijke en meest prestigieuze wedstrijd op PWS-gebied. De Onderwijsprijs van de Koninklijke Academie voor Wetenschappen in Amsterdam.
Innovation award heeft jouw stem nodig
Trots! Dát zijn we. Want Madurodam is genomineerd voor de Innovatie Award van de Missing Chapter Foundation. Een award speciaal voor vernieuwende projecten waarbij volwassenen en kinderen samenwerkten aan een maatschappelijk probleem. Stem jij op ons?
D66 grootste partij op het Novum
Bij de scholierenverkiezingen op het Novum, gehouden naar aanleiding van de verkiezingen voor het Europees Parlement, is D66 de grote winnaar geworden. De partij behaalde 28,7 procent van de stemmen.
Pagina 7 van 15Eerste   Vorige   2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  Volgende   Laatste