Nieuws
100% geslaagd!
Na de resultaatverbeteringstoetsen kunnen wij alle examenkandidaten feliciteren met het behalen van hun diploma! 100% is geslaagd. We zijn uiteraard zeer trots op dit mooie resultaat.
Examenuitslag: 99% geslaagd en 22% (summa) cum laude!
Wij feliciteren 104 kandidaten (99%) met het behalen van hun diploma. Een leerling kan met RV-toetsen alsnog slagen. Wij wensen haar veel succes! Er zijn 2 leerlingen summa cum laude en 21 cum laude geslaagd. Vanmiddag vieren we dit in kleine groepjes in ons schoolgebouw!
Vanaf 2 juni weer open!
Wij zijn blij onze leerlingen vanaf 2 juni weer in kleine groepen op school te mogen ontvangen! Elders op de site is er een video geplaatst aan welke regels wij ons houden. Ouders en leerlingen ontvangen vrijdag de informatie welke activiteiten er op welk moment plaatsvinden. Tot snel!
Jorrit Koster benoemd tot penningmeester LAKS
Gisteren vernamen wij dat Jorrit Koster (5V) gekozen is tot penningmeester in het bestuur van het Landelijk Aktie Komitee Scholieren (LAKS). Het wordt een spannend jaar voor hem, een examen en een bestuursjaar. Wij feliciteren hem met zijn benoeming en zijn uiteraard erg trots op hem!
Symbolisch zelfportret beeldende vorming leerjaar 1
Tijdens de lessen beeldende vorming in de eerste weken van de "intelligente lockdown" hebben de leerlingen uit de eerste klassen een "symbolisch zelfportret" gemaakt met de voor hun voorhanden zijnde beeldende middelen. Hierbij een selectie uit het resultaat.
Corona stillevens tweede klassen
Tijdens de lessen beeldende vormgeving van voor de 'intelligente lockdown' hebben de leerlingen van klas 2A en 2C geleerd hoe je de ruimtelijke geometrische vormen kunt tekenen. Lees verder >>>
Novum BigBand speelt Blinding lights - op afstand!
Anderhalve week geleden ontstond dit idee bij muziekdocent Thomas van den Ende. Dit is het prachtige resultaat, gespeeld door de leden van de Novum BigBand.
Help de Helden
De Coronacrisis maakt alles anders. Je vrienden zijn niet dichtbij. Hoe maak je het elke dag fijn thuis?
10 tips voor leerlingen en docenten>>
Tips en telefonisch spreekuur schoolmaatschappelijk werk
Opeens een aantal weken "afstandsonderwijs" volgen. Elke dag thuis moeten zijn met elkaar, niet weg kunnen. Makkelijk is anders! Op de website van het Nederlands Jeugdinstituut staan allerlei tips voor jongeren en voor ouders. Deze worden regelmatig geüpdate. verder>
Magister meldt inlogproblemen
Waarschijnlijk door de grote vraag naar digitaal onderwijs ervaren gebruikers van Magister problemen bij het inloggen. Magister probeert zo spoedig mogelijk te zorgen voor een oplossing. Gelukkig vermeldt Google Agenda ook het lesrooster van leerlingen en is Google Classroom gewoon bereikbaar.
Pagina 7 van 22Eerste   Vorige   2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  Volgende   Laatste