Nieuws
Verkort rooster op do 6-2, vr 7-2 en ma 10-2
Aanstaande donderdag, vrijdag en maandag werken wij met een verkort rooster in verband met te houden vergaderingen.
Officiële opening Novum-Maartenshal op woensdag 5 februari
Morgen wordt de nieuwe Novum-Maartenshal geopend door wethouder Bouw. We kijken vol spanning uit naar het officiële moment.
Warme truiendag
Op 7 februari doet het Novum mee met warme truiendag.
We zetten dan de verwarming een standje lager. Waarom? Omdat de groenste energie de energie is die je niet gebruikt. Per graad besparen we daarmee 6% energie én 6% CO2.
Met 6V in het Rijksmuseum
Deze week zijn we met alle 6VWO'ers in Amsterdam geweest. Tijdens onze rondleiding kregen we uitleg over de restauratie van de Nachtwacht.
Leerlingen leerjaar 2 bereiden nieuw thema sterrenkunde voor
Woensdag zijn de leerlingen van leerjaar 2 bezig geweest met het construeren van platonische lichamen van Kepler. Dit als voorbereiding op de lessenreeks "dancing with the stars".
Novumdag Snowworld leerjaar 6
Afgelopen woensdag zijn de leerlingen van leerjaar 6 in Snowworld geweest. De ervaren snowboarders en skiërs konden zelf aan de slag, de minder ervaren sporters kregen de nodige begeleiding. Dank aan de docenten LO voor het organiseren van deze sportieve dag.
1B gevloerd door het museum
Leerlingen hebben hun eigen ideale tentoonstelling samengesteld en zijn op pad geweest door het centrum van Leiden, om te speuren naar Griekse/Romeinse dingen in de stad van nu. Het was een leuk en intensief dagje! Lees verder >>>
Staking op 30 en 31 januari - school niet dicht
Op donderdag 30 en vrijdag 31 januari staakt een groot aantal Novumdocenten. De school is wel open en we werken met een aangepast rooster.
Beeldende vorming in leerjaar 4
Wat gebeuren er mooie dingen in de school! Toevallig liep ik gisteren met een camera door de school en zag ik dat de les beeldende vorming van leerjaar 4 zich had verplaatst naar ons Atrium. Vandaag een heel interessante opdracht. De beelden vertellen genoeg!
Aardrijkskundeleerlingen 5V spelen escape spel
De aardrijkskundeleerlingen uit 5V hebben het Escape spel Bloedmobieltjes gespeeld. De leerlingen kregen 45 minuten om "hun opgesloten mobieltjes te bevrijden". Dit konden ze alleen doen door puzzels en vraagstukken op te lossen. Na een kort filmpje..... lees verder >>>
Pagina 7 van 20Eerste   Vorige   2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  Volgende   Laatste