Nieuws
Online lessen op Novum
Hierbij de informatie die leerlingen hebben ontvangen over hoe docenten online lessen gaan inzetten. Wij wensen iedereen veel succes met deze nieuwe manier van lessen volgen en lesgeven! Klik op dit bericht voor de video.
Coronavirus
Net als andere scholen heeft Gymnasium Novum te maken met de gevolgen van het coronavirus. Alle leerlingen, ouders en personeelsleden worden per digitale post op de hoogte gehouden van de maatregelen die we treffen.
Lagerhuisdebat 2020
Voorronde van het lagerhuisdabat.
De Novum debatclub heeft deze enorme bokaal gewonnen.
Toneelgroep Novum speelt IVAN 12, 13, 14 maart
Volgende week is het zover. Langzaam maar zeker zal de school worden omgebouwd tot podium. Een heus spektakel. Zelf geschreven voor de leerlingen, kostuums gemaakt door de leerlingen en decors gemaakt door leerlingen! Komt dat zien, komt dat zien!
Lees verder>
9 april studiedag docenten - leerlingen lesvrij
Op 9 april hebben de docenten een studiedag. Dat betekent dat de leerlingen op die dag lesvrij zijn.
Novumteam behaalt finale Ken Je Klassiekenquiz
Recentelijk namen 12 teams uit Zuid-Holland deel aan de regionale finale van de Ken Je Klassiekenquiz in het RMO in Leiden. Het Novumteam bestaande uit (vlnr) Caspar, Annika, Thijmen en Ibti heeft een finaleplek bemachtigd door het op een na hoogste aantal punten te behalen! >>> lees verder
Valentijnsdag
Op Valentijnsdag kun jij je lover of crush verrassen met een lolly, een lief berichtje en zelfs met een serenade. Meld je deze week bij de feestcommissie in het atrium en op Valentijnsdag wordt jouw verrassing bezorgd.
Heel Novum bakt
De GSA organiseert op Valentijnsdag 'Heel Novum bakt'. Een deskundige jury beoordeelt de bakkunsten van onze leerlingen. De prijsuitreiking met natuurlijk 'de gouden garde' wisseltrofee is in de eerste pauze. Daarna mogen de taarten in de les worden opgegeten.
De week van de liefde 10 - 14 februari
Novum doet mee aan ‘De Week van de Liefde’. Leerlingen worden geinformeerd over relaties en seksualiteit. In de mentorlessen van klas 3 en in tutorgesprekken in de bovenbouw is aandacht voor thema’s als 'Weerbaarheid', 'Veilig vrijen' en 'Seks en de media'.
Novummers protesteren voor het klimaat.
Vanmiddag zijn Novum leerlingen naar het Malieveld in Den Haag gegaan om mee te doen met een klimaat actie georganiseerd door Youth for Climate. Youth for Climate bestaat uit een groep jongeren die opkomt voor het klimaat onder #youthforclimatenl.
Pagina 8 van 22Eerste   Vorige   3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  Volgende   Laatste