Nieuws
Leerlingen 6V biologie bekijken kieuwen
De leerlingen uit 6VWO met biologie in hun pakket kijken jaarlijks uit naar een vissenkoppracticum, waar zij voornamelijk kijken naar de bouw en werking van de kieuwen en de onderdelen daarvan. De leerlingen zijn enthousiast bezig geweest met dit practicum!
Jongensteam Novum pakt goud
Op het jaarlijkse interscolair basketbaltoernooi, vrijdag 10 januari jl. heeft het team jongens klas 3 en 4 van het Gymnasium Novum de gouden medaille veroverd. lees verder >>>
Verkeerde datum Open School in VOgids
Helaas is in de de VOgids een verkeerde datum voor de Open School opgenomen. De juiste datum is zaterdag 18 januari. Graag tot dan!
Proeflessen voor leerlingen groep 7/8
Op woensdag 15 en 22 januari en op woensdag 5 februari zijn er proeflessen voor de leerlingen uit groep 7 en 8. De inschrijvingen zijn al midden december gestart en er is al veel animo. Elders op de website staat meer informatie over het inschrijven voor deze proeflessen.
DELF B1 diploma's uitgereikt
Op donderdag 19 december hebben leerlingen uit leerjaar 5 hun welverdiende diploma DELF B1 in ontvangst genomen. Alle leerlingen zijn geslaagd. Wij zijn erg trots op hen. Hartelijk dank aan mw. Lemmel, die de leerlingen in dit traject begeleid heeft. >> lees verder.
Sugarskulls in 5 gym
De leerlingen uit leerjaar 5 met kubv in het pakket zijn bezig geweest met sugarskulls. In Mexico, maar ook in de rest van Latijns-Amerika, schmincken mensen zich op 1 en 2 november. Lees verder >>
Gregor Hofstede - 1 van de 7 nieuwe Jonge Denkers
Op dinsdag 3 december presenteerden zeven nieuwe Jonge Denkers des Vaderlands zich in de Rode Hoed in Amsterdam. Gregor Hofstede uit 6V was een van hen. Wij feliciteren hem van harte met deze prestatie! Lees verder>>>
Met klas 3 naar de TU Delft
Onze derde klassers zijn op dit moment druk bezig met het kiezen van profielen en vakken. Alle derde klassers hebben gisteren op de TU Delft bruggen en vliegtuigen gebouwd, gebouwen aardbeving bestendig gemaakt en websites gemaakt. Het was een prachtige eerste kennismaking met een universiteit.
Kerstgala 2019
Vrijdagavond heeft feestcommissie the Point het Novum kerstgala georganiseerd. Alle leerlingen dansend in galakleding, fantastische dj's, de verkiezing van King en Queen van het bal en met name de muziek werd goed gemixt. Met 400 leerlingen was het een fijn, sfeervol en gezellig feestje.
Paarse vrijdag 2019
Op Paarse Vrijdag laten we zien dat we op het Novum niet doen aan hokjesdenken en dat iedereen zichzelf mag zijn. Het was een feestje met paarse rook, suikerspinnen, de gangen verlicht met paarse en regenboog ledlampen. Met de groepsfoto van het Novum hebben we de COC taartenwedstrijd gewonnen.
Pagina 8 van 20Eerste   Vorige   3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  Volgende   Laatste