Nieuws
Tips en telefonisch spreekuur schoolmaatschappelijk werk
Opeens een aantal weken "afstandsonderwijs" volgen. Elke dag thuis moeten zijn met elkaar, niet weg kunnen. Makkelijk is anders! Op de website van het Nederlands Jeugdinstituut staan allerlei tips voor jongeren en voor ouders. Deze worden regelmatig geüpdate. verder>
Magister meldt inlogproblemen
Waarschijnlijk door de grote vraag naar digitaal onderwijs ervaren gebruikers van Magister problemen bij het inloggen. Magister probeert zo spoedig mogelijk te zorgen voor een oplossing. Gelukkig vermeldt Google Agenda ook het lesrooster van leerlingen en is Google Classroom gewoon bereikbaar.
Online lessen op Novum
Hierbij de informatie die leerlingen hebben ontvangen over hoe docenten online lessen gaan inzetten. Wij wensen iedereen veel succes met deze nieuwe manier van lessen volgen en lesgeven! Klik op dit bericht voor de video.
Coronavirus
Net als andere scholen heeft Gymnasium Novum te maken met de gevolgen van het coronavirus. Alle leerlingen, ouders en personeelsleden worden per digitale post op de hoogte gehouden van de maatregelen die we treffen.
Lagerhuisdebat 2020
Voorronde van het lagerhuisdabat.
De Novum debatclub heeft deze enorme bokaal gewonnen.
Toneelgroep Novum speelt IVAN 12, 13, 14 maart
Volgende week is het zover. Langzaam maar zeker zal de school worden omgebouwd tot podium. Een heus spektakel. Zelf geschreven voor de leerlingen, kostuums gemaakt door de leerlingen en decors gemaakt door leerlingen! Komt dat zien, komt dat zien!
Lees verder>
9 april studiedag docenten - leerlingen lesvrij
Op 9 april hebben de docenten een studiedag. Dat betekent dat de leerlingen op die dag lesvrij zijn.
Novumteam behaalt finale Ken Je Klassiekenquiz
Recentelijk namen 12 teams uit Zuid-Holland deel aan de regionale finale van de Ken Je Klassiekenquiz in het RMO in Leiden. Het Novumteam bestaande uit (vlnr) Caspar, Annika, Thijmen en Ibti heeft een finaleplek bemachtigd door het op een na hoogste aantal punten te behalen! >>> lees verder
Valentijnsdag
Op Valentijnsdag kun jij je lover of crush verrassen met een lolly, een lief berichtje en zelfs met een serenade. Meld je deze week bij de feestcommissie in het atrium en op Valentijnsdag wordt jouw verrassing bezorgd.
Heel Novum bakt
De GSA organiseert op Valentijnsdag 'Heel Novum bakt'. Een deskundige jury beoordeelt de bakkunsten van onze leerlingen. De prijsuitreiking met natuurlijk 'de gouden garde' wisseltrofee is in de eerste pauze. Daarna mogen de taarten in de les worden opgegeten.
Pagina 9 van 24Eerste   Vorige   4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  Volgende   Laatste