Naar het Novum!

Ben jij leergierig, ambitieus en heb je een vwo-advies? Op het Gymnasium Novum ben je van harte welkom!

Gymnasium Novum is een kleinschalige, gezellige en veilige school. Daarom zul jij je er gemakkelijk thuis voelen. In de manier waarop wij met elkaar omgaan, zijn veiligheid en onderling vertrouwen vanzelfsprekend.

Op het Novum steken wij veel energie in jouw begeleiding, maar spreken we je ook aan op je eigen verantwoordelijkheid. Hierdoor zul jij je gekend en gewaardeerd voelen op school.

Lees meer over onze school

Ad vitam paramus
Wij bereiden ons voor op het leven!

Alle belangrijke data voor 2022 - 2023

Oudervoorlichtingsavond en Open School

De voorlichtingsavond voor ouders is op 1 februari 2023. Op de Open School van 4 februari 2023 zijn leerlingen van groep (7 en) 8 van harte welkom om een kijkje te komen nemen op het Novum!

Proeflessen en rondleidingen

We gaan proeflessen en rondleidingen in de gaten – houd deze pagina in de gaten voor meer informatie!

Aanmeldingsperiode

De aanmeldingsperiode begint als alle scholen een Open School hebben gehad.

Lees hier alles over toelating en aanmelden.