Naar het Novum!

Ben jij leergierig, ambitieus en heb je een vwo-advies? Op het Gymnasium Novum ben je van harte welkom!

Gymnasium Novum is een kleinschalige, gezellige en veilige school. Daarom zul jij je er gemakkelijk thuis voelen. In de manier waarop wij met elkaar omgaan, zijn veiligheid en onderling vertrouwen vanzelfsprekend.

Op het Novum steken wij veel energie in jouw begeleiding, maar spreken we je ook aan op je eigen verantwoordelijkheid. Hierdoor zul jij je gekend en gewaardeerd voelen op school.

Lees meer over onze school

Ad vitam paramus
Wij bereiden ons voor op het leven!

Alle belangrijke data voor 2022 - 2023

Proeflesjesmiddag

Op woensdagmiddag 2 november zijn leerlingen van groep 8 welkom op het Novum! We hebben een mooi programma voor je samengesteld, met proeflesjes en een rondleiding door de school.

Het programma van de middag:

15:00-15:15 Inloop
15:15u-15:30 Opening in het atrium
15:30u-17:30 Drie proeflesjes en rondleiding door de school
17:30u-17:45 Afsluiting in het atrium

We hebben het maximum aantal aanmeldingen voor de proeflessen op 2 november binnen, dus de inschrijving is gesloten. Op onze Open School op 4 februari worden nog veel meer proeflessen gegeven!

Oudervoorlichtingsavond en Open School

De voorlichtingsavond voor ouders is op 1 februari 2023. Op de Open School van 4 februari 2023 zijn leerlingen van groep (7 en) 8 van harte welkom om een kijkje te komen nemen op het Novum!

Proeflessen en rondleidingen

Na de Kerstvakantie is het ook mogelijk om naar het Novum te komen voor proeflessen en een rondleiding door de school. Dat gaan we doen op woensdag 25 januari, woensdag 1 februari en woensdag 8 februari (van 13.00-15.30). Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie!

Aanmeldingsperiode

De aanmeldingsperiode is van 11 tot en met 24 februari.

Lees hier alles over toelating en aanmelden.