Naar het Novum!

Ben jij leergierig, ambitieus en heb je een vwo-advies? Op het Gymnasium Novum ben je van harte welkom!

Gymnasium Novum is een kleinschalige, gezellige en veilige school. Daarom zul jij je er gemakkelijk thuis voelen. In de manier waarop wij met elkaar omgaan, zijn veiligheid en onderling vertrouwen vanzelfsprekend.

Op het Novum steken wij veel energie in jouw begeleiding, maar spreken we je ook aan op je eigen verantwoordelijkheid. Hierdoor zul jij je gekend en gewaardeerd voelen op school.

Lees meer over onze school

Ad vitam paramus
Wij bereiden ons voor op het leven!

Alle belangrijke data voor 2022 - 2023

Oudervoorlichtingsavond en Open School

De voorlichtingsavond voor ouders is op 1 februari 2023 en duurt van 19.30-21.30. Aanmelding vooraf is niet nodig.

Dit is het programma:

19:30-19:40 Inloop in het Atrium
19:40-20:00 Welkomstwoord en algemene informatie over het Novum, door Michel Zorge (rector)
20:00-21:00 Panels: in 4 lokalen kunt u vragen stellen aan een panel, dat bestaat uit Novumleerlingen, docenten en ouders van Novumleerlingen
21:00-21:30 Gelegenheid om in het Atrium wat te drinken, ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen

Op de Open School van 4 februari 2023 zijn leerlingen van groep (7 en) 8 van harte welkom om tussen 10.00 en 13.00 een kijkje te komen nemen op het Novum! Aanmelding vooraf is niet nodig.

Maak vast kennis met het Novum:

Proeflessen en rondleidingen

Op woensdag 25 januari, woensdag 1 februari en woensdag 8 februari ben je welkom om op het Novum te komen kijken. We hebben een mooi programma voor je samengesteld, met proeflessen en een rondleiding door de school.

Het programma van de middag:

13:00u-13:15u inloop
13:15u-14:45u twee proeflessen

14:45u-15:30u rondleiding door de school

Alle middagen zijn inmiddels vol, je kunt je niet meer inschrijven voor de proeflessen en rondleiding. Op de Open School kun je ook proeflessen volgen en de school bekijken – we zien je graag daar!

Aanmeldingsperiode

De aanmeldingsperiode is van 11 tot en met 24 februari.

Lees hier alles over toelating en aanmelden.