Naar het Novum!

Ben jij leergierig, ambitieus en heb je een vwo-advies? Op het Gymnasium Novum ben je van harte welkom!

Gymnasium Novum is een kleinschalige, gezellige en veilige school. Daarom zul jij je er gemakkelijk thuis voelen. In de manier waarop wij met elkaar omgaan, zijn veiligheid en onderling vertrouwen vanzelfsprekend.

Op het Novum steken wij veel energie in jouw begeleiding, maar spreken we je ook aan op je eigen verantwoordelijkheid. Hierdoor zul jij je gekend en gewaardeerd voelen op school.

Lees meer over onze school

Ad vitam paramus
Wij bereiden ons voor op het leven!

Alle belangrijke data voor 2022 - 2023

Proeflesjesmiddag

Op woensdagmiddag 2 november zijn leerlingen van groep 8 welkom op het Novum! We hebben een mooi programma voor je samengesteld, met proeflesjes en een rondleiding door de school.

Het programma van de middag:

15:00-15:15 Inloop
15:15u-15:30u Opening in het atrium
15:30u-16:00u Drie proeflesjes en rondleiding door de school
17:30u-17:45u Afsluiting in het atrium

Kom je ook? Je kunt je aanmelden door middel van dit formulier.

Oudervoorlichtingsavond en Open School

De voorlichtingsavond voor ouders is op 1 februari 2023. Op de Open School van 4 februari 2023 zijn leerlingen van groep (7 en) 8 van harte welkom om een kijkje te komen nemen op het Novum!

Proeflessen en rondleidingen

We gaan proeflessen en rondleidingen geven – houd deze pagina in de gaten voor meer informatie!

Aanmeldingsperiode

De aanmeldingsperiode begint als alle scholen een Open School hebben gehad.

Lees hier alles over toelating en aanmelden.