Kennismaken met het Novum

Wil jij kennismaken met het Gymnasium Novum? Hier vertellen we je graag meer over onze school en onze activiteiten tijdens de wervingsperiode.

Voorlichtingsavond en Open School

Speciaal voor ouders van toekomstige eersteklassers hadden wij op woensdag 2 februari 2022 van 19.30 – 21.30 uur een online voorlichtingsavond. Op deze avond zijn wij in gesprek gegaan over de organisatie van het Novum en het brede onderwijsconcept op de school. Op zaterdag 5 februari 2022 was onze online Open School, met allerlei mooie lessen, gegeven door onze docenten vanuit de lokalen op het Novum. Bovendien hebben we rondleidingen gegeven via een livestream.

Proeflessen op woensdagmiddag

Op woensdagmiddag 26 januari 2022en woensdagmiddag 2 februari 2022 en woensdag 9 februari 2022 zijn er digitale proeflessen. Alle middagen zijn vol; het is niet meer mogelijk om je voor proeflessen aan te melden.

Rondleidingen

De rondleidingen op dinsdag 8 en donderdag 10 februari zitten vol. Je kunt je daar dus niet meer voor aanmelden.

De NovumTafel

Wil je meer weten over het Novum? Kijk dan deze aflevering van de NovumTafel, waarin leerlingen, docenten en de rector met elkaar in gesprek gaan over het Gymnasium Novum.