Nieuws

Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Gymnasium Novum nieuws.

 • 12 februari 2024

  Gymnasium Novum mag MEP-delegatie naar Brussel sturen

  Van woensdag 7 tot en met vrijdag 9 februari is een groep leerlingen uit klas 4 van Gymnasium Novum in de huid van een Europarlementariër gekropen. Zij vormden op het Model European Parliament een delegatie namens Slovenië.

  Lees meer

 • 29 november 2023

  NK parlementair debatteren

  De leerlingen van het Novum hebben meegedaan aan het NK parlementair debatteren. Dat was voor hen een nieuwe vorm, want tot nu toe hebben ze vooral in de Lagerhuisvorm gedebatteerd. Het was een leuke en leerzame ervaring!

  Lees meer

 • 7 juli 2023

  Trots op onze examenleerlingen

  Op maandag 3 juli was de diploma-uitreiking op Gymnasium Novum. De leerlingen die voor hun eindexamen zijn geslaagd vierden het in twee sessies in een vol Atrium met hun docenten, familie en natuurlijk hun jaargenoten. Op donderdag 6 juli was de diploma-uitreiking van het tweede tijdvak van het CE. Ook dat was een heel feestelijke bijeenkomst.

  Lees meer

 • 12 mei 2023

  Aurely wint One Page Challenge

  Aurely Janssen, leerling uit 2D, heeft een schrijfwedstrijd gewonnen. En er kwam zowaar een Bekende Belg naar school om de prijs persoonlijk aan haar uit te reiken!

  Lees meer

 • 11 mei 2023

  Aymen wint ‘Op weg naar het Lagerhuis’

  Na een spectaculaire tweede plaats in de debatwedstrijd ‘Op weg naar het Lagerhuis’ mochten twee Novumleerlingen meedoen aan de tv-finale. Met geweldig resultaat!

  Lees meer