Oud en nieuw op het Novum

We zijn erg trots op de uitbreiding van ons team met mooie groep nieuwe collega’s. Bovendien vieren drie van onze collega’s hun 25-jarig jubileum in het onderwijs – een belangrijke mijlpaal!

Nieuwe collega’s

We hebben ons team uitgebreid met een mooie groep mensen, die allemaal veel zin hebben om aan de slag te gaan! Bovenste rij van links naar rechts: Sander van Berkel (BKL – Engels), Lisette Hemelaar (HMR – biologie), Tessa Hermans (HMN – wiskunde), Huub Adriaanse (ADN – scheikunde), Constantijn Mennes (MNN – biologie). Middelste rij van links naar rechts: Eva Tolman (TLM – Nederlands), Igor Scheepens (SPS – natuurkunde), Laura Holkers (HLK – wiskunde). Onderaan: Roos Wamsteeker (WAM – kunst). Niet op de foto: Lizzy Avontuur (AVT – lichamelijke opvoeding).

Jubilea

Mily de Beer (aardrijkskunde), Susannah Herman (Klassieke talen en afdelingsleider) en Corine Gielliet – van Haaren (Nederlands) zijn 25 jaar werkzaam in het onderwijs; ze werken niet allemaal even lang op het Novum of binnen Spinoza (Mily de Beer wint die wedstrijd), maar we zijn er trots op om deze mensen, die echt hebben gekozen voor het onderwijs, in ons team te hebben en we feliciteren ze dan ook van harte!