De startdagen zijn achter de rug
Vandaag begint de eerste volledige lesweek. Denk nog maar even terug aan het mooie weer op de startdagen. Zie hier de de winnaars van de strandspelen dinsdag 3 augustus
Novum bigband
Maak jij graag muziek? Speel je graag/zou je graag in een band willen spelen? Dan is dit de uitgelezen kans, want vanaf dit jaar zal er een heuse schoolband starten. En niet zomaar een schoolband, maar… de Novum Bigband! Lees verder >>
Chromebooks ophalen - tweede moment
Met een aantal leerlingen is afgesproken dat zij hun Chromebook op maandag moeten ophalen. Zij worden om 08.30 uur verwacht bij de heer Delgado, tegenover de administratie.
Leerling in 3e tijdvak geslaagd!
Vanmorgen ontvingen wij de examenuitslag van een van onze examenkandidaten die in het derde tijdvak nog een examen moest afleggen. Zij is alsnog geslaagd. Gefeliciteerd, Charlotte!
Het slagingspercentage komt hiermee op 96%. Wij zijn hier erg tevreden mee.
Informatie over startdagen
Hiernaast komt de informatie over startdagen voor leerjaar 1 t/m 6 beschikbaar.
Wij wensen alle leerlingen een goede start van het schooljaar toe!
Ophalen Chromebooks op vrijdag 30 augustus
De leerlingen van leerjaar 3 en 4 halen vrijdag 30 augustus hun bij de Rentcompany bestelde chromebooks op. 12.00 uur: 3A, 12.20 uur: 3B, 12.40 uur: 3C, 13.00 uur: 3D, 13.20 uur: 3E, 13.40 t/m 15.00 uur: 4A t/m 4D.
Geslaagden DELF B1 examen.
Dit schooljaar konden leerlingen uit de 4e klas voor het eerst deelnemen aan het examen DELF B1 (Diplôme d’Études en Langue Française”) op Gymnasium Novum.
Tien leerlingen deden op 5 en 8 juni examen en iedereen is geslaagd. Félicitations’ voor deze geweldige prestatie!
Mooie uitslag examens tijdvak 2
95% van de leerlingen is geslaagd voor het eindexamen! Eén leerling mag haar herkansing in tijdvak 3 maken en hoopt zo alsnog te slagen. We zijn zeer tevreden met het resultaat! Op 10 juli is de feestelijke diploma-uitreiking in het Atrium van onze school.
Zelfportret Madelief twee maanden in Rijksmuseum!
Deze week hoorden we dat de jury van "Lang leve Rembrandt" het zelfportret van Madelief gekozen heeft voor de expositie in het Rijksmuseum. Van harte gefeliciteerd, Madelief! Ook onze felicitaties voor kunstdocent Rogier Janssen!
Het regent prijzen!
Donderdag 21 maart deden meer dan 100 van onze leerlingen mee aan de jaarlijkse Wereldwijde Wiskundewedstrijd W4Kangoeroe.
Een groot succes. Onze school heeft buitengewoon goed gepresteerd. We zijn de tweede van Nederland geworden en bekroond met een mooie beker.
Pagina 6 van 15Eerste   Vorige   1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  Volgende   Laatste