Nieuws
Aanmelden nieuwe leerlingen gestart
Van 9 februari tot en met 22 februari 2019 kunt u uw kind bij onze school aanmelden door het aanmeldformulier met de voorkeurslijst (dat u van de basisschool heeft ontvangen) in te leveren. De administratie is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 16.00 uur.
Novumleerlingen staken voor het klimaat
Na het derde lesuur op donderdag 7 februari is een groep leerlingen van het Novum naar het Malieveld in Den Haag vertrokken om deel te nemen aan de scholierenstaking voor een beter klimaatbeleid.
Heel Novum bakt!
De GSA organiseert op valentijnsdag 'Heel Novum bakt'. Op 15 februari zijn alle leerlingen en personeelsleden uitgenodigd om hun bakcreaties te laten keuren door een deskundige jury. Er zijn geweldige prijzen te winnen in diverse categorieën.
Open School zaterdag 2 februari 10.00 - 13.00 uur
Aanstaande zaterdag hebben wij Open School. Alle vakken presenteren zich en er zijn lessen volgens een rooster. Bij binnenkomst krijgen de leerlingen een boekje waar alle activiteiten in vermeld staan. Novumleerlingen staan al te trappelen om de rondleidingen te kunnen verzorgen!
Naam nieuwe sporthal onthuld door wethouder Juliette Bouw
Vanmiddag is de naam van de nieuwe sporthal voor Gymnasium Novum en het Sint-Maartenscollege onthuld door de wethouder van onderwijs Juliette Bouw: Novum-Maartenshal. Deze naam geeft helder aan dat dit de nieuwe (novum) sporthal is voor beide scholen. (lees verder >>>)
Home made ice cream
Woensdag 23 januari was een smakelijke novumdag voor 3V. Ter afsluiting van het thema voedingtechnologie was het nu tijd voor een 'koudmakend mengsel'. De leerlingen weten nu hoe je zonder vriezer te gebruiken ijs van -18 graden celsius kan maken. En nog super lekker ook!
Opnamen TalentiKa beschikbaar
De opnamen van de twee TalentiKa-avonden zijn beschikbaar. Ze verschijnen alle zo spoedig mogelijk online. Hierbij de eerste filmpjes. Geniet ervan!
Volledige maansverduistering
Komende week beginnen de 2e klas themalessen over de geschiedenis van de sterrenkunde. Janneke en Victor en anderen zijn nu al in de juiste stemming. Maandagochtend om 6 uur hebben ze deze selfies van de volledig of gedeeltelijk verduisterde maan gemaakt.
Voorlichtingsavond druk bezocht
Gisteravond was de voorlichtingsavond voor ouders van leerlingen uit groep 7 en 8. Tijdens de druk bezochte plenaire presentatie van een uur kregen de belangstellenden alle informatie over wat Novum voor hun kind kan bieden. Daarna was er de mogelijkheid (lees verder>>>)
Schaatsen met de klas
De gymlessen zijn natuurlijk altijd leuk, maar deze week misschien nog net iets leuker!
Pagina 15 van 20Eerste   Vorige   10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  Volgende   Laatste