19 maart: scholierenverkiezingen
Het Novum doet mee aan de scholierenverkiezingen. Op dinsdag 19 maart kan je stemmen in het stembureau op het Agora tussen 10.15 en 12.00 en tussen 13.00 en 15.30.
Wiskunde olympiade een groot succes!
In januari vond de eerste ronde van de wiskunde olympiade plaats. Maar liefst 11 leerlingen hebben zich geplaatst voor de tweede ronde! Op vrijdag 15 maart zullen deze leerlingen zich op de TU Delft buigen over nog meer ingewikkelde wiskunde opgaven. De wiskundesectie wenst allen veel succes!
Novum toneel speelt IPHIGENEIA
De optredens van de toneelgroep zijn deze week. Iphigenea: Koningskind. Het is een Griekse mythologie die zich vlak voor de Trojaanse Oorlog afspeelt. Het gaat over een meisje, Iphigenea, die de dochter van de koning van Mycene is. Kom en zie het drama.
Prijsuitreiking 'Heel Novum bakt'
De jury had de lastige taak om tientallen taarten te bewonderen en te proeven. De allermooiste en allerlekkerste taart is gemaakt door Sieger uit 2E. Hij wint de 'Gouden garde' wisseltrofee en een gigantische taart, beschikbaar gesteld door meesterbakker Roodenrijs uit Rijswijk.
Valentijnsdag op het Novum
De feestcommissie heeft vandaag honderden lollies en rozen bezorgd.
Leerlingen konden elkaar verrassen met presentjes en lieve berichtjes, al dan niet anoniem. Toppunt van romantiek was om als stelletje in een roze koets naar de les te worden gereden.
Aanmelden nieuwe leerlingen gestart
Van 9 februari tot en met 22 februari 2019 kunt u uw kind bij onze school aanmelden door het aanmeldformulier met de voorkeurslijst (dat u van de basisschool heeft ontvangen) in te leveren. De administratie is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 16.00 uur.
Novumleerlingen staken voor het klimaat
Na het derde lesuur op donderdag 7 februari is een groep leerlingen van het Novum naar het Malieveld in Den Haag vertrokken om deel te nemen aan de scholierenstaking voor een beter klimaatbeleid.
Heel Novum bakt!
De GSA organiseert op valentijnsdag 'Heel Novum bakt'. Op 15 februari zijn alle leerlingen en personeelsleden uitgenodigd om hun bakcreaties te laten keuren door een deskundige jury. Er zijn geweldige prijzen te winnen in diverse categorieën.
Open School zaterdag 2 februari 10.00 - 13.00 uur
Aanstaande zaterdag hebben wij Open School. Alle vakken presenteren zich en er zijn lessen volgens een rooster. Bij binnenkomst krijgen de leerlingen een boekje waar alle activiteiten in vermeld staan. Novumleerlingen staan al te trappelen om de rondleidingen te kunnen verzorgen!
Naam nieuwe sporthal onthuld door wethouder Juliette Bouw
Vanmiddag is de naam van de nieuwe sporthal voor Gymnasium Novum en het Sint-Maartenscollege onthuld door de wethouder van onderwijs Juliette Bouw: Novum-Maartenshal. Deze naam geeft helder aan dat dit de nieuwe (novum) sporthal is voor beide scholen. (lees verder >>>)
Pagina 16 van 22Eerste   Vorige   11  12  13  14  15  [16]  17  18  19  20  Volgende   Laatste