Nieuws
Novumleerlingen geven lessen op basisscholen
De afgelopen drie maanden hebben onze leerlingen weer een groot aantal basisscholen bezocht om daar gastlessen te geven. De lessen die werden gegeven waren Grieks/Latijn, Antieke Cultuur, Frans, biologie, wiskunde en science. Op de foto zie je twee leerlingen uit de 5e klas die science verzorgden.
Novum nieuwsbrief december
Download de nieuwsbrief hier.
Bericht van de rector, decaan en ouderraad. Voorstellen van nieuwe docenten, verslag van talentika, en nog veel meer.
Proeflessen voor leerlingen uit groep 8
Op woensdag 30 januari, 6 februari en 13 februari zijn er proeflessen voor leerlingen uit groep 8. Zij volgen drie lessen bij uiteenlopende vakken. Een erg leuke manier om onze school nog beter te leren kennen. Inschrijven kan op de Nieuwe Leerlingen webpagina. We hopen je op Novum te zien!
Kerstviering met onder- en bovenbouw
Na een kerstontbijt in de onderbouw en een aantal lessen in de bovenbouw kregen de leerlingen een voorstelling in het Atrium. Enthousiaste muzikanten, vertellers en toneelspelers zorgden voor een kort eigentijds kerstverhaal en mooie muziek. De foto laat zien dat ook een aantal docenten mee deed.
Studie- en beroepenavond
De studie- en beroepenavond, georganiseerd voor de leerlingen van leerjaar 3 en 5, is bedoeld om een idee te krijgen voor een juiste profielkeuze of studiekeuze.
Lees verder >>>
Paarse vrijdag op het Novum
Vrijdag 14 december is Paarse vrijdag gevierd op het Novum. Op Paarse Vrijdag laten we zien dat we op het Novum niet doen aan hokjesdenken en dat iedereen zichzelf mag zijn.
Voorronde Ken-Je-Klassiekenquiz op school
Vandaag streden 13 teams om zich te kunnen plaatsen voor de regionale voorronde van de Ken-Je-Klassiekenquiz.
Lees verder >>>
Cambridge First Graduation Ceremony
Gisteravond heeft de eerste feestelijke uitreiking van de Cambridge certificaten in ons Atrium plaatsgevonden. Mevrouw Veenhuis (docente Engels en coördinator Cambridge) heeft de ouders en leerlingen toegesproken en Gijs Bijlard sprak een dankwoord namens de leerlingen.
Mein Herz brennt - Duitstalig nummer op TalentiKa
Sil bracht tijdens TalentiKa het lied "Mein Herz brennt" van de Duitse metalband Rammstein ten gehore. De premiere voor een Duitstalig nummer op TalentiKa.
Lees verder >>>
TalentiKa een groot succes!
Afgelopen donderdag en vrijdag schitterden vele leerlingen op het podium tijdens TalentiKa. Maar liefst 25 verschillende muzikale acts en een dansact, alle van hoge kwaliteit, werden smaakvol uitgevoerd. Na afloop op vrijdag ontstond er nog een jamsessie. We kijken terug op twee geweldige avonden!
Pagina 16 van 20Eerste   Vorige   11  12  13  14  15  [16]  17  18  19  20  Volgende   Laatste